Sramotno razmetanje: Dodik se slika sa helikopterom, dok mu Vučić dobavlja vakcine

02.03.2021

17:45 >> 17:50

0

Sin Milorada Dodika, Igor, objavio je na Tviteru, fotografiju svog oca koja na trenutak izgleda filmski, barem dok ne shvatite ko je na njoj

Sramotno razmetanje: Dodik se slika sa helikopterom, dok mu Vučić dobavlja vakcine
Copyright Foto: Printskrin/Tviter/Igor Dodik

Sin Milorada Dodika, Igor, objavio je na Tviteru, fotografiju svog oca koja na trenutak izgleda filmski, barem dok ne shvatite ko je na njoj. U pozadini je sjajni helikopter na sarajevskom aerodormu, a u prvom planu Milorad Dodik, u odelu i sa sunčanim naočarama, dok se čini kako u ruci ima cigaretu.

Ništa od ovoga, možda i ne bi upadalo u oči da situacija u Bosni i Hercegovini nije tako alarmantna. Ljudi umiru i oboljevaju u velikom broju, a vakcine nisu uspeli da obezbede. I dok narod pati, neko čak i stiže da se fotografiše i time razmeće.

Pored totalnog nesnalaženja u procesu nabavke vakcina, najveći šamar bosanskohercegovačkim vlastima je činjenica da je prve doze najtraženije bočice na planeti u FBiH donirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Mislim da to može pomoći u BiH, pre svega svim lekarima koji rade u “crvenoj zoni” i nekim starijim ljudima. Donosimo 5.000 doza, ukupno 10.000 doza Astra Zeneka vakcina – najavio je Vučić.

Fotografija se očigledno jako svidela njegovom sinu koji je napisao kako je baš moćna, a njegov otac na njoj faca.

Pročitajte još:

-Kako moćna slika! Nije što mi je otac, baš je faca – stoji u opisu fotografije.

Dodik je danas bio tamo s ostalim članovima Predsedništva, Šefikom Džaferovićem i Željkom Komšićem. Njih trojica su dočekala Aleksandra Vučića, predsednika Srbije koji je lično u Sarajevo dopremio 5.000 doza cepiva protiv koronavirusa kako bi se vakcinisali barem zdravstveni radnici, budući da Federacija BiH još nije uspela da nabavi vakcinu.

Igor Dodik nije objavio, na primer, drugu fotografiju nastalu na istom aerodromu na kojoj se vidi kako im Vučić drži lekciju o tome kako se brine za svoj narod, ali ne i o tome kakao se treba razmetati.

Da podsetimo, u poslednja 24 sata u Bosni i Hercegovini su testirana 2.033 uzorka, a novozaraženih je 727 osoba. Preminulo je 29 osoba.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike