Predsednik Vučić sa predstavnicima Srba sa KiM o očuvanju vitalnih nacionalnih interesa

16.12.2020

11:27 >> 12:36

0

Sastanku u Palati Srbija prisustuje i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković

Predsednik Vučić sa predstavnicima Srba sa KiM o očuvanju vitalnih nacionalnih interesa
Copyright TANJUG/ RADE PRELIC

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, a sastanku u Palati Srbija prisustvuje i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Sastanku prisustvuje i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović,  direktor JP “Eletroprivreda Srbije” Milorad Grčić, direktorka “Elektromreža Srbije” Jelena Matejić, kao i imenovani ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić.

Na današnjem sastanku doneti su zaključci o zajedničkom delovanju na očuvanju svih vitalnih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i najvažnijih interesa Srbije, saopštila je Kancelarija za KiM.

O svim konkretnim zaključcima javnost će biti obaveštena u naredna 72 sata, nakon dodatnih konsultacija sa svim predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i relevantnim predstavnicima međunarodne zajednice.

Posle sastanka u Palati Srbije, u čijem je fokusu bilo pitanje energetike, izostale su izjave, koje su bile najavljene, a medijima je dostavljeno saopštenje Kancelarije za KiM.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike