Poslanici bi u prirodu: Sednica Skupštine onlajn može, degustacija suvog mesa - ne

26.02.2021

12:46

0

Predsednik Odbora za obrazovanje Muamer Zukorlić imao je takođe jednu zanimljivu opasku,

Poslanici bi u prirodu: Sednica Skupštine onlajn može, degustacija suvog mesa - ne
Copyright TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić našalio se danas da ne bi mogao onlajn da prisustvuje degustaciji suvog mesa, koju danas u Beogradu, organizuje njegov koalicioni partner Dragan Marković Palma.

-Vi možete da se uključite onlajn, našalio se Dačić s poslanicima nakon što je zvanično otvorio javno slušanje o digitalizaciji.

Predsednik Odbora za obrazovanje Muamer Zukorlić imao je takođe jednu zanimljivu opasku, rekavši da bi bilo lepše da poslanici zasedaju onlajn, da bi mogao da bude u prirodi, a Dačić bi, kako je rekao, mogao i lakše da ih isključi.

-Mogao bih da vas isključim u svakom momentu, rekao je Dačić, kome se ideja dopala, ali je, međutim, ukazao i da nije lako to sprovesti, jer je skupština komplikovan sistem.

Nije loše da se o tome razmišlja, jer postoje parlamenti u svetu koji, kako kaže, tako funkcionišu, a i sve što se tiče spoljne politike je počelo da se odvija onlajn.

“Evo, i prva aktivnost u novom krugu dijaloga će biti onlajn”, rekao je Dačić.

Ranije danas lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma organizovao je druženje sa medijima, kojem je prisustvovao i predsednik Skupštine Ivica Dačič. Konferecnija je bila inspirisana jednim od najgledanijih videa na njegovom Fejsbuku “Način na koji sušim meso”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike