Mihajlovićeva: Verujem u državu, u borbi protiv organizovanog kriminala niko ne sme biti pošteđen

04.03.2021

09:32 >> 12:12

0

Ovo nije samo pitanje kriminala ni Belivuka, već napad na predsednika i državu koju on predstavlja, poručila je ministarka

Mihajlovićeva: Verujem u državu, u borbi protiv organizovanog kriminala niko ne sme biti pošteđen
Copyright FOTO TANJUG/KABINET POTPREDSEDNICE VLADE/ ZORAN PETROVIC/

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da je država jaka i odgovorna i da može da se izbori sa organizovanim kriminalom, kao i da niko u toj borbi ne sme biti pošteđen.

Istakla je da je to važno zbog svih nas, zbog Srbije i njene budućnosti.

pročitajte još

-Verujem u državu i u sve što se radi da se sprega kakva postoji između kriminalaca, ali i ljudi u državnim institucijama, reši. Ovo nije samo pitanje kriminala ni Belivuka, već napad na predsednika i državu koju on predstavlja, poručila je Mihajlović.

Ona je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, istakla da je ovo ljudski i emotivno poražavajuće, jer je ne tako davno u Srbiji ubijen premijer, ali da veruje u snagu države koja se razvija i ide napred i koja je primer u svetu i u ovoj krizi, saopšteno je iz kabineta Zorana Mihajlović.

-Strašno je saznanje da vas i vašu porodicu organizovana grupa prati i prisluškuje, da vam prete i organizuju ubistvo. Aleksandar Vučić nije samo predsednik SNS-a, on je predsednik države koja je jaka i ide napred, a postoje oni koji bi da nas vrate unazad. Verujem da niko neće biti pošteđen, jer ako se to sada ne uradi, uvek ćemo imati hobotnice koje će pokušavati da destabilizuju zemlju, naglasila je Mihajlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike