Komite prete pištoljima, pa se šepure na Fejsbuku: Mi smo spremni za sjutra (FOTO)

04.09.2021

10:14

0

Autor: I.Pavlović

Jeziva poruka komita, koji poziraju sa pištoljima

Komite prete pištoljima, pa se šepure na Fejsbuku: Mi smo spremni za sjutra (FOTO)
Copyright Printscreen/facebook/natasakaradzic

Na društvenim mrežama se deli fotografija „komitkinje“ Nataša Karadžić, koja sa „dvojicom kolega“, pozira sa pištoljima u rukama, i poručuje da su spremni za sutra.

Ova mlada „komitkinja“, pre par meseci je nasmejala javnost, kada je učestvovala na barikadama u mestu Bogetiće, i poručila da „mora da brani sve crnogorsko“.

Pročitajte još:

„Mi apsolutno ne kršimo nikakve epidemiološke mere, s obzirom da smo svi ispoštovali ono, a to je da smo bili dostojanstveni, ugledni ove Crne Gore napaćene države i trpjeli smo bunt i revolt onih koji su klicali, raznosili mošti i klečali po ulici“, kazala je Karadžić tada.

Pristalice Demokratskog fronta pozivaju policiju i tužilaštvo, da u najhitnijem roku reaguju na ovaj vid ponašanja, koji poziva na nasilje i uznemirenje javnosti, prenosi portal IN4S.

Podsetimo, ustoličenje mitropilita je u sutra , 5.septembra na Cetinju, a za danas popodne je organizovan svečani doček patrijarha, koji prvi put dolazi u Crnu Goru u tom svojstvu i koji bi sutra trebalo da predvodi ustoličenje.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike