Od šašavog do pakosnog plana: Taksisti podelili najšokantnija iskustva

04.10.2021 | 15:00

Jedan korisnik Reddita postavio je pitanje taksistima sa kakvim putnicima i pričama se svakodnevno susreću

Copyright Profimedia

Hiljade taksista širom sveta odazvalo se na pitanje jednog korisnika Reddita da otkriju neke od najdubljih tajni ili najšašavijih priča koje su čuli vozeći putnike u svom automobilu, a ovo su samo neke od najšokantnijih.

- Moj ujak je radio kao taksista u Los Anđelesu. Jednog dana primio je dva dečka koja su u automobilu razgovarala o ubistvu koje su planirali da izvedu - napisao je jedan od korisnika. Nakon nekog vremena počeli su da se raspravljaju da li to treba da učine ili ne. Na kraju su odlučili da neće, ali to je bio dan kada je moj ujak prestao da bude taksista – dodao je on.

 - Jedan putnik mi je priznao da je varao suprugu sa svojim dilerom droge koji je poreklom iz iste zemlje kao i ja. Tako smo došli na tu temu, a navodno je njihova veza trajala 25 godina. Ne znam šta me je više impresioniralo, to što je njihova afera trajala 25 godina ili što 25 godina konzumira kokain – napisao je on, i dodao važan podatak koji je zanimao mnoge: trgovac kokainom je žena.

Profimedia
 

Neki od taksista svedočili su i o vrlo bizarnim susretima. Tako je jedan vozač video polugolu ženu srednjih godina u donjem vešu kako čeka ljubavnika, odnosno njegovog putnika ispred kuće.

 - Dakle, povezao sam momka iz striptiz kluba u koji zalaze slavne osobe. Vozio sam ga u obližnju četvrt i, dok sam ulazio u ulicu, primetio sam da pored garaže stoji polugola sredovečna žena u donjem vešu. Rekao mi je: "Ovo je dovoljno blizu", pa sam stao 20 metara od nje. Tad je žena izvukla bič i počela da maše njime.

- Jednom sam vozila dvojicu medicinskih radnika i tom prilikom je jedan od njih pričao o tome kako su ga nedavno dvojica muškaraca "ljubazno zamolila da pođe s njima" u vilu izvan grada, gde je trebalo da pregleda čoveka koji je izgledao kao lokalnih šef mafije za kojim je tragala policija.

Međutim, bilo je i zabavnih dogodovština. Tako je jedan taksista vozio čoveka koji je imao plan da se ušunja u kuću svoje majke i da ukrade nešto hrane jer nije znao da kuva.

- Rekao bih da je imao oko 50 godina. Kad je seo u auto rekao je da ne zna da kuva, pa nema izbora nego da ukrade nešto hrane od mame - napisao je on.   

- Moja najbolja vožnja bila je kad mi je u automobil ušao jedan poznati glumac i zamolio me da ga povezem da kupi burger, nakon čega smo pevali karaoke sve do hotela. Rekao mi je da mu je još kao tinejdžeru san bio da postane rok zvezda. Bio je totalno kul - napisao je jedan taksista.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: A. G.