U punoj formi: Ruski predsednik postigao devet golova na hokejaškoj utakmici

11.05.2021 | 09:30 >> 08:59

Autor: Slavica Kalaba

Vladimir Putin se vakcinisao pre više od mesec dana i kaže da su rezultati na antitela odlični

Copyright Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji poseduje crni pojas u džudu, juče je pokazao da je u odličnoj formi. Igrajući na utakmici hokeja na ledu u amaterskoj ligi, postigao je devet golova.

Noseći kompletnu hokejašku opremu i dres s brojem 11, Putin je igrao pred publikom okupljenom na svečanom događaju koji je organizovala amaterska Noćna hokejaška liga u južnom gradu Sočiju.

Copyright Profimedia

Osnovana 2011. godine, liga okuplja bivše zvezde hokeja na ledu, poslovne ljude i ruske političare. Putin povremeno prisustvuje događajima za poznate ličnosti. Posljednji put, Putin je igrao u decembru 2019. godine, kada je dao osam golova.

Učesnici događaja, između ostalih, bili su ministar odbrane Sergej Šojgu i guverner Andrej Vorobjev, kao i neke penzionisane ruske zvezde hokeja na ledu, prenosi novinska agencija Tass.

Utakmica se završila pobedom Putinovog tima rezultatom 13:9, a ruski predsednik je postigao devet golova.

Copyright Profimedia

Putin, koji se protiv koronavirusa vakcinisao pre više od mesec dana, rekao je da se prethodnog dana testirao na antitela na kovid 19 i da su rezultati odlični.

Putin je, u dobrom raspoloženju, grlio i pozdravljao igrače i delio nagrade, za razliku od dosadašnjih strogih pravila distance tokom prethodnog perioda.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

TAGOVI: