Pogodite koji član kraljevske porodice voli krimi romane, a ko ne ispušta foto-aparat iz ruke

17.02.2022 | 19:30

Autor: 24sedam

Svako ima svoje posebne hobije, od kojih su neki prilično neobični

Copyright Profimedia

Bilo bi lako pomisliti da članovi kraljevske porodice pored svih dužnosti, nemaju vremena za bilo kakve hobije. Ali i oni znaju da uživaju u svom slobodnom vremenu i imaju širok spektar interesovanja.

Kraljica Elizabeta

Profimedia
 

Pored aktivnosti na otvorenom, kraljica je poznata po uzgoju trkačkih konja. Neki procenjuju da joj je ovaj hobi do sada doneo više od 9 miliona dolara. Kraljica voli i golubove i to one takmičarrske, posedujući ih oko 200 koji se drže u luksuznom namenski izgrađenom potkrovlju u Sandringemu. Potkrovlje je koštalo oko 60.000 dolara! Takođe voli da čita krimi romane.

 

Princ Čarls

Profimedia
 

Princ od Velsa se tokom godina okušao u brojnim hobijima. On je strastveni umetnik, jednom je čak napisao knjigu za decu. Ali njegova prava ljubav je bavljenje zelenilom u vrtovima rezidencija, čak se okušao u specijalizovanoj umetnosti postavljanja živih ograda, kao deo njegovih napora da sve ostane što tradicionalnije.

Kamila, vojvotkinja od Kornvola

Profimedia
 

Kao i mnogi drugi u kraljevskoj porodici, Kamila uživa u čitanju i slikanju. Ali ona takođe voli aktivnosti na otvorenom, koristeći lepotu sela Korniša, kao i škotskih visoravni kada boravi u Balmoralu. Tamo uživa u jahanju, pecanju, planinarenju, pa čak i u skijaškom trčanju.

Princ Vilijam

AP photo
 

Princ Vilijam voli helikoptere. Nekoliko godina je radio kao pilot za Britansku vazdušnu službu hitne pomoći u Norfolku. Takođe se priča da voli da gleda filmove. Ali njegova velika strast je sport. Tokom godina učestvovao je u veslanju, jahanju, hokeju, tenisu i skijanju, kao i u poznatom elitnom sportu polo koji kombinuje elemente hokeja i jahanja.

Ketrin, vojvotkinja od Kembridža

Profimedia
 

Kejt Midlton je stekla reputaciju fotografa zvezde, čak je i osvojila nagradu za svoje porodične fotografije. Ona redovno objavljuje fotografije princa Džordža, princeze Šarlote i princa Luja u posebnim prilikama koje je snimila, umesto da se oslanja na zvanične fotografe.

Princ Hari

Profimedia
 

Kao i njegov brat Vilijam, i princ Hari takođe uživa u dobroj igri polo, kao i u drugim sportovima poput ragbija. Hari se okušao i u snimanju dokumentarnih filmova kako bi istakao zabrinutost u vezi sa situacijom siročadi obolele od AIDS-a, i na kraju je osnovao sopstvenu dobrotvornu organizaciju za podršku deci koja žive sa HIV-om. Nedavno je uživao na prestižnom sajmu cveća u Čelziju. Šaljivo kaže da postaje dobar u sadnji drveća nakon što su ga molili da ih sadi na zvaničnim kraljevskim prilikama.

Princ Endru

Profimedia
 

Poput vojvotkinje od Kembridža, kraljičin drugi sin, princ Endru, takođe je napravio ime u svetu fotografije, čak je objavio i sopstvenu knjigu fotografija. Ima reputaciju strastvenog fotografa i čak je poznato da objavljuje svoje porodične snimke na svojoj zvaničnoj Facebook stranici!

Bonus video:

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/02/01/64c4e9aeb45738d81958c929/hd/64c4e9aeb45738d81958c929.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958c929",poster:"https://cdn.brid.tv/live/partners/20325/thumb/955913_t_1644917648.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam