Krenite stazama Džeka Trboseka i doživite jednu od najmračnijih turističkih tura na svetu

01.03.2023 | 12:06

Autor: A.G.

Tamna strana Engleske

Copyright Profimedia

U jesen 1888. serija brutalnih ubistava u Ist Endu Londona zapalila je vatru koja je izazvala haos koji je odjeknuo širom civilizovanog sveta.

Ubica nikada nije uhvaćen, ali je, na vrhuncu panike, londonska novinska agencija primila pismo sa potpisom „Džek Trbosek“ i rodila se najveća svetska kriminalna legenda.

Profimedia
 

Oživite teror i osetite paniku

Na ovoj jedinstvenoj i veoma originalnoj pešačkoj turi Džeka Trboseka vraćamo vas u ono davno doba kada je teror vrebao u senkama, a ceo London hodao u strahu.

Ne samo da ćete čuti potresne priče i teorije zavere o najozloglašenijem serijskom ubici na svetu i posetiti jeziva mesta ubistava već ćete dobiti i kratak uvid u londonsko društvo tog vremena.

Dobićete pravu sliku o tome kako je izgledalo živeti ili samo proći ovim ulicama kada je Trbosek bio na slobodi, a ljudi nervozno gledali u mračne senke, u strahu da bi jedna senka, jedan iznenadni pokret mogao da dovede do njegovog užasnog povratka.

Profimedia
 

Ova pešačka tura Džeka Trboseka pružiće vam priliku da istražite istorijsku pozadinu ubistava dok slušate o jezivim detaljima i slepim istragama policije.

Upoznaćete se sa teorijama, fikcijom i činjenicama dok šetate stvarnim kvartom kojim je Trbosek nekada vrebao.

Profimedia
 

Turistički vodič će vam otkriti intrigantne priče i misterije i čak će podeliti sa vama neke originalne fotografije sa mesta zločina. Pripremite se za jezivu avanturu za razliku od bilo koje druge koju ste doživeli do sada.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam