Na ovom ostrvu je zagarantovan dobar provod

31.01.2023 | 21:44

Autor: M. J.

Bilo da želite da plešete i upoznate nove ljude ili da se opustite pored plaže

Copyright Profimedia

Ibica, ostrvo na Sredozemnom moru, pravo je mesto za vas, ako volite lud provod. Ibica je poznata po svojim prelepim i netaknutim plažama koje će obožavati svaki turista.

Pixabay
 

Takođe je odlično mesto za ples i igru po ostrvu. Ako tražite nezaboravnu noć, pozovite svoje prijatelje u Privilege Ibiza, najveći klub na svetu. Nakon noći provedene u plesu, uputite se u mnoge oaze na ostrvu.

Pixabay
 

Ono što bi vaše putovanje na Ibicu moglo učiniti divnim i nezaboravnim je isprobavanje novih stvari. Glamping je danas veoma popularan, a možete ga doživeti i na Ibici. 

Pixabay
 

Klasični šator zvona okružen prirodom u Santa Eulalia del Rio.Nakon putovanja i zabave, možete se opustiti ovde i uživati u okruženju prirode.

Profimedia
 

Takođe ćete imati privatni pristup svom šatoru za zvono, što znači da ne morate da brinete da li će vas neko ometati tokom vašeg povlačenja. Spoljni toaleti i tuševi su obezbeđeni za vašu udobnost, a postoji i priključak za struju ako vam je baterija prazna. Pored toga, možete koristiti viseće mreže ispod drveta kad god želite.

BONUS VIDEO:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam