Za dva dana puni 25, a sinoć šokirala na crvenom tepihu: Madonina ćerka pokazala šiške ispod miške

14.09.2021 | 10:40 >> 10:53

Autor: Katarina Obradović

Učestvovala u orgijama, ljubila se sa ženom, tako da je Lurd Marija Čikone Leon samo nastavila da niže provokacije

Copyright Profimedia

Da ponosno gazi stopama svoje kontroverzne majke ponovo je pokazala mlađana Lurd Marija Čikone Leon. Ćerka legendarne Madone i njenog nekadašnjeg telohranitelja Karlosa Leona pojavila se na prestižnoj manifestaciji Met Gala, a potrudila se da efekat šoka ne izostane.

Ova mlada dama, koja je već dugo zagovornik prirodnog izgleda – ne brije pazuh i noge, niti skida ostale dlačice sa tela, sinoć je ponosno podigla ruku i pokazala dlake ispod pazuha u punoj lepoti.

pročitajte još

A kako joj ni to nije bilo dovoljno, odlučila je i da se isplazi paparacima. Naravno, sve je zabeleženo.

Inače, Lurd Marija, koja 16. septembra puni 25 godina, svojevremeno je bila jedina mankenka koja je prošetala modnim pistama dlakavih nogu, pazuha i ruku.

Copyright Lurd Maria Čikone Leon, Profimedia

Prva takva fotografija nastala je još 2018. godine, kada je pozirala sa mamom uoči dočeka Nove godine. A već neko vreme očigledno je da je Lurd od slavne majke nasledila buntovni karakter. Često se može videti u noćnim izlascima, svoje telo je ukrasila tetovažama, a od cigareta se ne odvaja.

Da je krenula putem provokacije bilo je jasno još kada je u decembru 2019. godine učestvovala u simuliranoj orgiji na modnoj reviji u Majamiju pod nazivom “Love Different 2020”.

Copyright Lurd Maria Čikone Leon, Profimedia

U videu koji je snimljen u marketinške svrhe modnog branda “Desigual”, tada 23-godišnja manekenka obnažila se na sceni i ljubila s drugom ženom, te učestvovala u “orgijama” s ostalih trideset modela.

Copyright Madona i Lurd Leon

pročitajte još

 

 

 

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam