Dok se neki pitaju da li je fotošop, Hajdi Klum i njena ćerka Leni oduševile identičnim autfitom

02.09.2021 | 17:19 >> 17:22

Autor: Dragana Radivojević

Nismo sigurni koja je lepše izgledala

Copyright Profimedia

Ćerka Hajdi Klum često se na društvenim mrežama pohvali zajedničkim fotografijama sa slavnom majkom.

Leni Klum, 17-godišnja ćerka proslavljene manekenke Hajdi Klum sada je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom koja se izdvaja od svih ostalih. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj njih dve blistaju u potpuno istom autfitu.

Pročitajte još

U haljinama identičnog srebrnog šljokičastog uzorka i sandalama na petu poznata Nemica i njena ćerka zablistale su poput bliznakinja, što su obožavaoci odmah i primetili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Uskladila se s mamom, napisala je Leni u opisu fotografije ispod koje su ubrzo pristigli komplimenti i komentari obožavatelja poput: Neverovatno ličite; Iste ste; Prelepe… Ipak, neki su primetili nešto čudno na fotografiji slavne majke i kćeri, poznatih po sličnom modnom ukusu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

-Mislim da je reč o fotošopu. Izgleda kao da su je smanjili, napisao je jedan od pratilaca.

-Leni izgleda kao lutka. Neprirodno, komentarisao je drugi sa kojim se još jedan pratilac složio da proporcije na fotografiji deluju neprirodno.

Da li reč o obrađenoj fotografiji ili ne, činjenica da slavne mama i ćerka neverovatno liče ne može da se ospori, a osim fizičkog izgleda, Leni je od majke nasledila i manekenske gene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Leni, koja je ponude u svetu mode dobijala još s nepunih 12 godina, zvanično je majčinim stopama krenula tek prošle godine kada je Hajdi pristala na njihovo zajedničko snimanje za naslovnicu nemačkog izdanja “Voga”.

Koliko se dobro snalazi u manekenskim vodama Leni je pokazala u nedelju kada je na modnoj reviji u Veneciji nosila Dolče i Gabana kolekciju te je zasijala u jarkoplavoj satenskoj haljini s dekoltiranim korsetom, a ceo autfit dodatno je naglasila šljokičastom krunom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Lenin hod snimila je i ponosna Hajdi te je podelila video sa obožavaocima na Instagramu koji su, po običaju, lajkovima odmah iskazali oduševljenje mladom Hajdinom naslednicom, prenosi gloria.hr.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam