Ni Penelope Kruz nije odolela frizuri koja ne silazi s top liste popularnosti

25.03.2021 | 11:45 >> 13:35

Autor: Z. A.

Iako je glumica već mladolika, ova frizura joj je obrisala još koju godinu

Copyright Profimedia

Zaštitni znak španske glumačke zvezde Penelope Kruz je prelepa duga kosa raskošne boje čokolade, na koju je vrlo ponosna.

čitajte i

Atraktivna brineta koje se sećamo po mnogim nezaboravnim ulogama, godinama je verna svojoj negovanoj i bujnoj kosi koju bi tek tu i tamo osvežila slojevitim šišanjem ili diskretnim pramenovima, piše tportal.hr.

Almodovarova muza osvaja svojom neobičnom lepotom i upečatljivim crtama lica, pa je mnogi smatraju jednom od najlepših glumica svoje generacije.

Bob je u svojim raznim varijantama osvojio mnoge slavne trendseterke poput Kaje Gerber, Eme Votson ili Margo Robi, koje su oduševljeno prigrlile ovu praktičnu i jednostavnu frizuru koja se stilizuje u trenu.

Lepa Špankinja, inače supruga proslavljenog glumca Havijera Bardema, s kojim ima dvoje dece, na svoj je Instagram profil postavila fotografiju sa svojom novom frizurom, modernim bobom koji je sve ostavio bez daha.

Lepotica je pozirala u crnom topu s dekolteom, a njeni obožavatelji, njih više od pet miliona, odmah su je zasuli komplimentima.

„Najlepša žena na svetu“, „Lepotica“, „Ta kosa“, samo su se nizale pohvale.

Glumica koja će u aprilu ove godine proslaviti svoj 47. rođendan nije se mnogo promenila od vremena kad je tek počinjala svoju karijeru, pa i dalje izgleda prelepo.

U svojim intervjuima često ističe kako je za njenu sreću zaslužan i miran porodični život sa suprugom i decom.

možda će vas i ovo zanimati

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam