Rođendan u kupaćem kostimu: Šarliz Teron proslavila divan dan sa porodicom na jahti

09.08.2021 | 13:55 >> 13:10

Autor: Katarina Obradović

Opušteno leto holivudske zvezde

Copyright Profimedia

Slavna glumica Šarliz Teron pre dva dana je napunila 46 godina. Ona je svoj divan dan dočekala na krstarenju po grčkim ostrvima u društvu porodice i prijatelja.

Kako je na letovanju sa ćerkama Džekson (9) i Avgust (5), kao i majkom Gerdom i prijateljima, ona je povodom svog rođendana imala proslavu na brodu.

pročitajte još

Sudeći po fotogafijama, u pitanju je bila tematska žurka, a svi su se lepo proveli, od najmlađih do najstarijih.

Šarliz letuje na grčkom ostrvu Paros, a obišla je i Mikonos. Vreme provodi uživajući na luksuznoj jahti, kupajući se i vozikajući se sa ćerkama. Paparaci su je u više navrata fotografisali u kupaćem kostimu, a ona je pokazala sjajnu figuru.

Izgleda da su crni kupaći kostimi njen najčešći izbor, pa je jedan dan nosila jednostavan dvodelni, a sledeći put je imala jednodelni. Svakako, oba puta nije izostao “wow” efekat.

Copyright Profimedia

Ona svoje ćerke odgaja kao samohrani roditelj u čemu joj svesrdno pomaže majka, što glumica često ističe.

A jednom prilikom je o vaspitanju dece ispričala:

-Imam dve prelepe ćerke, koje želim da zaštitim, kao i svaki roditelj. Rođene su takve da tačno znaju ko su i šta žele da postanu, tako da nije na meni da odlučujem. Moj posao kao roditelja je da ih volim i da se postaram da dobiju sve što im je potrebno. Učiniću sve što je u mojoj moći da ih zaštitim.

Copyright Profimedia

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam