Transformišite svoj izgled poput Ane Ivanović: Ove pantalone čarobno "skidaju" kilograme po pristupačnoj ceni

28.11.2023 | 11:22

Autor: K. B.

Ana Ivanović, nekadašnja teniserka, izgradila je prepoznatljiv i sofisticiran modni stil koji služi kao inspiracija mnogim ženama

Copyright Profimedia

Nedavno je Ana Ivanović podelila fotografiju na društvenim mrežama koja je izazvala oduševljenje njenih dugogodišnjih pratilaca. Ovog puta, odlučila se za pantalone visokog struka koje se šire u nogavicama, stvarajući savršeni vizuelni efekat produžene linije tela. Ovaj model pantalona odlično pristaje svim ženama, naglašavajući figuru i pružajući dodatnu dozu elegancije.

 

 

Nije prvi put da Ana Ivanović bira ovakav stil pantalona. Nedavno je nosila sličan model u crnoj boji, kombinujući ga sa krem košuljom koju je nonšalantno uvukla u pantalone, postižući maksimalni efekat. Celokupni izgled je zaokružila belim modernim patikama i efektnom žutom torbom, koja je dodatno razbila monotoniju i doprinela njenom fantastičnom izgledu.

 

 

Za one koje žele da postignu sličan stil, ove pantalone visokog struka su dostupne u našim prodavnicama po cenama od 3.290 do 5.890 dinara. Stoga, sada svaka žena može doživeti čaroliju Ane Ivanović i istovremeno se osećati udobno i elegantno.

BONUS VIDEO:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam