Napred Crvenkapa, otpozadi đavolica: Margo Robi u crvenoj haljini na crvenom tepihu u zagrljaju Breda Pita

13.01.2023 | 19:46

Autor: Z. A.

Glumica servirala još jedno pamtljivo izdanje

Copyright Profimedia

Margo Robi ne miruje. Još se nije stišala polemika o tome da li je „Chanel“ haljina koju je ponela na dodeli Zlatnog globusa totalni promašaj i kič ili pak najviša visoka moda – usput, u haljinu je utrošeno 750 sati rada – a evo nje u novom izdanju na crvenom tepihu.

Na premijeri filma „Vavilon“ u Londonu Margo Robi se pojavila u crvenoj haljini u pratnji kolege Breda Pita, a ovaj glumački par u filmu je pokazao pogled na zlatno doba Holivuda.

Profimedia
Margo Robi

Slavna 32-godišnja glumica ponela je široku kreaciju s potpisom kuće „Valentino“, dramatičnu i glamuroznu - spreda zatvorenu do grla, a otpozadi bez leđa. Napred sluškinjina priča, pozadi čist seksepil. Spreda Crvenkapa, otpozadi veštica. Napred svetica, pozadi đavolica.
Nastavite sami da nižete suprotnosti.

Profimedia
Margo Robi

Haljina koja ostavlja bez daha ima u potpunosti gola leđa, potpuno kontrastno od dramatično širokog prednjeg dela koji je pokrivao svaki centimetar kože.

Bajkovitu i zavodljivu lepršavu haljinu uskladila je sa savršeno iscrtanim crvenim usnama, a plavu kosu skupila u nisku, opuštenu punđu.

Profimedia
Bred Pit i Margo Robi

A Bred Pit, koji u poslednje vreme medijske stupce puni svojom novom ljubavi, stigao je odeven u karirano sivo odelo i košulju pa se dokazao kao večiti šarmer.

Profimedia
Margo Robi

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam