Izabran je muškarac sa najlepšim licem na planeti za 2022: Slavni glumac omađijao pola sveta (FOTO/VIDEO)

05.01.2023 | 09:47

Autor: Z. A.

Već dugo ne silazi sa lista najlepših muškaraca, a sada je konačno na vrhu

Copyright Profimedia

Od pre nekoliko dana poznato je koji je muškarac vlasnik najlepšeg poznatog lica na svetu.

Naime, zajednica kritičara "TC Candler" objavila je krajem decembra listu 100 najlepših lica u industriji zabave, a kada na listi za muškarce prvo mesto zauzeo je čuveni britanski glumac koji je, čini se, sasvim zasluženo dobio ovu laskavu titulu, a čije je lice pre par godina bilo više od 90 odsto blizu antičkom zlatnom preseku.

Glumac je prošle godine šokirao svet vešću da više neće glumiti Geralta u četvrtoj sezoni serije „Veštac“, a onda je na svom Instagram profilu otkrio da se neće vratiti ni ulozi Supermena.

Da, to je on - Henri Kavil, glumac koji je proglašen muškarcem sa najlepšim licem na svetu, a reakcije na društvenim mrežama govore da se sa tim slaže armija žena.

Na drugom mestu je južnokorejski muzičar Hjančin, na trećem glumac Timoti Šalame, a na četvrtom Kris Hemsvort, koji je desetu godinu zaredom član ove ekskluzivne liste.
Vodeću petorku zaokružio je hongkoški pevač i član „Mirror benda“ Kjang Tu.

Ostali na listi su glumac Idris Elba, zatim Džejson Momoa, burmanski model i glumac Pajn Takon, te članovi južnokorejskog benda BTS - Džundkuk i V.

Profimedia
Henri Kavil

Ko je zapravo zgodni 39-godišnjak?

Publici je najpoznatiji po ulogama Supermena i Geralta od Rivije u seriji „The Witcher“, a nalazi se i na spisku potencijalnih kandidata za sledećeg Džejmsa Bonda. Takođe, šuška se i da će, pošto je u oktobru 2022. saopšteno da više neće biti Supermen, iz DC-ja preći u Marvel.

Profimedia
Henri Kavil
Profimedia
Henri Kavil

Henri je svakako miljenik žena i ovo nije prvi put da je izabran za najboljeg od najboljih - britanski „Glamur“ proglasio ga je „naj seksi muškarcem na svetu“, a magazin „Empire“ ga je 2013. stavio na treće mesto na listi 100 naj seksi filmskih zvezda 2013.godine.

Da li se vama dopada Henri?

Henri Kavil/Profimedia
Henri Kavil

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam