Ovo su svi čekali! Konačno se oglasila Kim Kardašijan u vezi sa "Balensijaga" skandalom i imala da poruči samo jedno (FOTO)

29.11.2022 | 08:54

Autor: Z.A.S.

Kim je veliki fan ovog poznatog brenda i svi su želeli da čuju šta ona ima da kaže povodom skandala koji je uzdrmao svetsku modnu scenu

Copyright Profimedia

Svetsku modnu scenu ovih dana potresa skandal koji je izazvao jedan od najpopularnijih brendova "Balensijaga". Ova španska modna kuća, već godinama spada u najluksuznije, a nema svetske, a ni domaće zvezde koja drži do sebe a da nije ponela neki njihov komad.

Međutim, nakon kampanje koja je objavljena, a u koju su uključena deca i sado-mazo igračke, svet je ostao u potpunom šoku.

Javnost je prilično uzburkana, mnogi su se oglasili i osudili ovu sramnu kampanju, a "Balensijaga" se izvinila i povukla sporne fotografije. Međutim, svi su čekali da se oglase i poznati koji često nose njihovu odeću, među kojima se nalazi i čuvena Kim Kardašijan.

 

 

Kim je poznata kao veliki ljubitelj ovog brenda, a na sebi često ima njihove ekskluzivne komade. Pored toga, ona sa "Balensijagom" posluje već nekoliko godina, a sada se konačno i oglasila u vezi sa ovim skandalom i to putem svog Instagram storija.

- Bila sam tiha poslednjih nekoliko dana, ne zato što nisam bila šokirana i ogorčena nedavnim kampanjama "Balensijage", već zato što sam želela priliku da razgovaram sa njihovim timom kako bih lično shvatila kako je to moglo da se desi - počinje izjavu Kim na svojoj Instagram stranici i nastavlja:

Printscreen/Instagram/kimkardashian
 

- Kao majku četvoro dece, potresle su me uznemirujuće fotografije. Bezbednost dece se mora poštovati i ništa protiv toga ne bi trebalo da ima mesta u našem društvu - tačka.

Nakon direktnog razgovora sa dizajnerima, Kim je rekla da ceni to što su uradili, nakon kampanje koja je izazvala buru u javnosti:

- Cenim što je "Balensijaga" uklonila kampanje i izvinjenje koje su uputili. U razgovoru sa njima, verujem da razumeju ozbiljnost problema i da će preduzeti neophodne mere da se to više nikada ne ponovi - dodala je Kim.

U dodatnom postu, i na Instagramu i na Tviteru, Kardašijan je rekla da preispituje svoj odnos sa modnim brendom, ali još uvek nije donela čvrste odluke.

Printscreen/Instagram/kimkardashian
 

- Što se tiče moje budućnosti sa Balenciagom, trenutno preispitujem svoj odnos sa brendom, bazirajući ga na njihovoj spremnosti da prihvate odgovornost za nešto nikada nije trebalo da se dogodi - i radnjama koje očekujem da preduzmu da bi zaštitili decu.

Kim Kardašijan često nosi "Balensijagine" modele na velikim događajima, a saradnju sa njima je započela zahvaljujući svom bivšem suprugu Kanjeu Vestu koji ju je i upoznao sa kreativnim direktorom ovog brenda.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam