Kraljica Maksima ponela haljinu koju svaka žena od 50+ treba da ima – em podmlađuje, em skriva sve nedostatke

02.11.2022 | 16:41

Autor: Z. A.

Kraljica Maksima nosila je haljinu koju svaka žena preko 50 godina treba da ima – jer savršeno ističe figuru, sakriva nedostatke i podmlađuje – pa ova dama u šestoj deceniji izgleda znatno mlađe i vrlo vitko

Copyright Profimedia

Dvobojne haljine u kontrastnim bojama mogu izgledati vrlo efektno, a jedan od najlepših primeraka pokazala je holandska kraljica Maksima, inače poznata po istančanom modnom ukusu koji vešto balansira na granici klasike i upečatljivih, pomalo avangardnih detalja.

Za službenu posetu Grčkoj i polaganje cveća na jednoj od najupečatljivijih lokacija Maksima je posegla za pobedničkim stajlingom koji je pronašla kod grčkog brenda „Zeus+Dione“, čime je odala naklonjenost zemlji koju posećuje.

Haljina za koju se kraljica odlučila lagano je padala, prateći njenu figuru, dok je pojas istakao njen struk. Lepršava, narandžasta haljina bila je pun pogodak jer je u njoj kraljica izgleda mlađe.

Profimedia
 

Midi-haljina volumioznih rukava i naglašenog struka kaišem ima izrazito ženstven kroj koji laska silueti, a najefektniji deo je kontrastni spoj narandžaste i krem boje koji čitavom stajlingu daje vrlo upečatljiv izgled.

Uz haljnu Maksima je uparila i svetle modne dodatke – krem šešir i malu torbicu, sandale s visokim potpeticama u jednom trenutku zamenila smeđim baletankama špic vrha i time dokazala kako je ovaj tip efektne haljine zasta nosiv u različitim prilikama.

Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam