Zlato za zlatnog momka: "Nike" slavi ime Kobija Brajanta

22.10.2020 | 10:07 >> 10:00

Autor: Katarina Obradović

Nove zlatne patike Hall od fame

Copyright Profimedia

Velika tragedija zadesila je svet sporta kada je krajem januara ove godine poginuo legendarni bivši NBA košarkaš Kobi Brajant (41) zajedno sa ćerkom i još sedam ljudi prilikom pada helikoptera. Mesecima posle toga, pa i do danas, svet je odavao počast, jednom od najboljih košarkaša svih vremena koji je sportsku karijeru proveo u klubu “LA Lakers.” Sada se i popularni sportski brend pridružio.

Copyright Profimedia

Naime, “Nike” je predstavio nove zlatne patike dizajnirane u slavu bivše NBA zvezde. On je ušao i u Košarkašku kuću slavnih, a njegov doprinos svetu sporta slave i nove, prigodno nazvane patike, Kobe 5 Protro “Hall od Fame.”

Možda vas zanima: Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze

Osnovna boja im je zlatna, bogate su detaljima, a kako kažu, “Hall of Fame” su više od specijalnih patika za specijalne trenutke – zapravo su počast Kobijevov veličini i nasleđe za sve njegove fanove i sledbenike.

Copyright Profimedia

“Nepobedive x Nike Kobe Protro” još nisu na tržištu, a tačan datum se i dalje ne zna. Spekuliše se da će se pojaviti pre kraja ove kalendarske godine, kao i da će u maloprodaji koštati 190 dolara.

Saznaj više:

Viktorija Bekam prodaje džemper pun rupa po ceni – da se smrzneš

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam