Bred Pit trendseter: Posle suknje, poneo zeleno laneno odelo i žute patike - samo on tako može, a izgleda 20 godina mlađe (VIDEO)

02.08.2022 | 16:33

Autor: Z. A.

Slavni glumac dominira svime što ima

Copyright Profimedia

On je obučen da impresionira. Bred Pit sa stilom je prošetao crvenim tepihom na premijeri svog novog akcionog blokbastera.

Bred Pit ne miruje. A izgleda da je dolo njegovih pet minuta kada je o mod reč,  pa je hrabriji i otkačeniji nego ikada ranije. Još se nije stišala buka koju je pre samo desetak dana izazvao suknjom, a evo sad ponovo pomera granice - bojama. I Izgleda mlađe dve decenije.

Holivuski glumac trenutno promoviše svoj nov film "Bullet Train" i na sveku premijeru dolazi u veoma upečatljivim kombinacijama.

Kada se pre desetak dana pojavio na crvenom tepihu u braon suknji, svi su odlepili iz raznih razloga, a sada je ponovo iznenadio javnost neočekivanim modnim izborom.

Za premijeru u Los Anđelesu Bred odabrao ležeran autfit, ali čini se da je njime privukao više svu pažnju.

Profimedia
 

Popularna glumac zadivio je okupljenu masu spred "Regency Village Theatrea" u Los Anđelesu prošetavši u menta zelenom odelu lana sačinjeno je od opuštenih, širokih pantalona i sakoa opuštenog kroja, a upotpunio ga je običnom majicom sa kragnicom u tirkiznoj boji.

Prepoznatljivu plavu kosu 58-godišnji glumac nosio je začešljanu unzad, a vidno dobro raspoložen nije skidao osmeh sa lica. Na trenutak je zastao i popričao s novinarima.

Komentarisao je kako se samo pokušava zabaviti svojim modnim izborima dok promoviše novi film, akcionu komediju.
- Mislim, umrećemo, pa da se ipak malo zabavimo pre nego što odemo - rekao je za ET Bred Pitt kroz smeh.

A Pitove patike od prevrnute kože u žutoj boji sa crvenim detaljima i pilotske naočare s plavim staklima, dodatno su začinili stvar:
 

Profimedia
 

Bred je ovim stajlingom skinuo bar decenijudve - pa izgleda kao mladić u šestoj decenijiji. I pritom se, kako sam kaže, jako, jako dobro zabavlja.

 

 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam