Eva Mendez i Šarliz Teron pustile decu da ih našminkaju - to izgleda zabavno, a one lepo

06.11.2020 | 09:22 >> 12:51

Autor: Z. A.

Kad deca uzmu šminku u ruke, i najveće zvezde podetinje

Copyright Printscreen: Instagram/ @evamendes

Glumice Šarliz Teron i Eva Mendes, po mišljenju mnogih, spadaju u najlepše žene na svetu, čak i bez trunke šminke, a nedavno su svetu pokazale kako izgledaju kad dobiju dečji “mejkover”. Slično se dogodilo i voditelju Džimiju Kimelu, kad je ćerkici prepustio da mu osmisli stajling.
A kad deca u ruke uzmu šminku, nastaje kreativna igra s neizvesnim ishodom, koja roditeljima pruža veselje, dok mališani boje doživljavaju na svoj način, koji ne poznaje nikakve granice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Jedna od sestara iz klana Kardašijan danas slavi rođendan

Šarliz Teron ima dve ćerke – Džekson od osam i Ogust od pet godina. Devojčice se igraju šminkom, a mama je uvek spremna na poziranje i kreativno izražavanje.

Copyright Printscreen: Instagram/ @charlizeafrica

Copyright Printscreen: Instagram/ @charlizeafrica

Lice Eve Mendez, koja se, inače, poslednjih godina posvetila majčinstvu u kojem uživa, poslužilo je kao slikarsko platno za njene dve ćerkice, šestogodišnju Esmeraldu i četvorogodišnju Amadu Li.

Copyright Printscreen: Instagram/ @evamendes

ČITAJTE I: Avangardna šminkerka šljokicama šalje važnu poruku svetu

I  poznati TV voditelj Džimi Kimel dao je svojoj petogodišnjoj ćerkici Džejn da mu osmisli “look”. Ona mu je stavila veštačke trepavice i ruž, a stajling svog tate upotpunila je mašnom i ogrlicom.

Copyright Printscreen: YouTube

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam