Mladi labrador usvojio sedam mačića koji su ostali bez majke i savršeno brine o njima

11.07.2021 | 08:31 >> 07:30

Autor: Z. A.

Labradoru Bertiju nije važno što nisu njegovi, nit su njegova vrsta. Prava ljubav za takve stvari ne pita

Copyright Profimedia

Kad za neke ljude neko kaže da se slažu kao pas i mačka, iza toga stoji stara zabluda da se te dve vrste ne vole. Berti i njegovi mačići su sjajan primer takve ljubavi.

Ovaj jednogodišnji labrador iz Velike Britanije postao je zaista neobičan otac jer su njegovi malci – mačići. Tačnije njih sedam koji su ostali bez mame. Iz samo njemu poznatih razloga, Berti ih je prigrlio i poslednjih nekoliko nedelja brine za bebice koje su pronađene pored puta, a majke nije bilo nigde. S obzirom na to da su tako maleni i mladi, nije bilo šanse da će preživeti bez pomoći.

možda će vas i ovo zanimati

Zbog toga su brzo prevezeni u „Battersea Cats and Dogs Home“. Veterinari su utvrdili kako su zdravi i jako gladni. Volonterka skloništa ih je odvela svojoj kući, gde živi njen ljubimac Berti.

Copyright Profimedia

I onda se dogodila hemija, Berti je osetio očinski poziv i prepustio se brizi za mališane. To što nisu njegovi, a takođe nisu ni njegova vrsta njemu ništa ne znači. Zašto bi i značilo kad prava ljubav ništa ne pita, samo spaja, piše jutarnji.hr.

Na sreću ovih mališana, njihov tatica Berti totalno se oduševio njima i odlučio da ih nauči svemu što on zna u životu. Verovatno jedino lajanje neće uspeti da usvoje do kraja, ali dobro, oprostiće on svojoj deci nedostatke, baš kao i svaki roditelj.

Copyright Profimedia

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam