Pokušao da izvuče psa iz bazena, pa i sam završio u njemu (VIDEO)

13.04.2022 | 17:59

Put do vode popločan je najboljim namerama

Copyright Pixabay

Koliko god voleli pse, mnogo će reći da su najslađi dok su mali, odnosno dok su još uvek štenci. Mnogi će se i složiti sa ovom konstatacijom, iako svi znamo da najviše gluposti prave upravo u tom periodu.

Činjenica je da su oni kao deca i da stalno mora da se vodi računa o njima, pa ukoliko okrenete glavu na trenutak, postoji velika šansa da će se za to vreme nešto dogoditi.

Isto tako, svima nam se desilo da smo želeli da "spasemo" stvari, a da smo zapravo napravili samo još veći problem. Znate za te situacije?

Jednog muškarca je najbolja namera "koštala" kupanja u bazenu. I to sve zahvaljujući nestašnom psiću kome bi bilo dobro i da on nije "intervenisao".

Naime, dok je muškarac majstorisao oko zida, psić je bezbrižno trčkarao za ostalim psima pored bazena, a onda se dogodila nezgoda. Tako mali i nespretan, kakav jeste, sapleo se i uleteo pravo u vodu.

U želji da mu pomogne, muškarac je istog trenutka pritrčao, međutim, plan je pošao po zlu. Umesto da izvuče štene, završio je zajedno sa njim u bazenu.

Scena je zaista urnebesna.

Ovaj video je osvanuo na društvenoj mreži Tik-Tok, pregledan je čak 4,9 miliona puta, a pogledajte zašto je odmah postao viralan.

@awolf357 #neveradullmoment #adoptdontshop #rescuedogsarethebest #heatedpool #anditwentlike #ringcameracapture #arizonacheck ♬ Oh No - Kreepa

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam