Provereni recept za ekspolozivni orgazam: Potrebno je da uradite samo jednu stvar

31.07.2022 | 19:14

Da li ste nekada čuli za "odlaganje orgazma"?

Copyright Profimedia

Sigurno ste se nekada zapitali da li postoji neki poseban "recept" za najbolji vrhunac. Zapravo, postoji. Zove se "odlaganje orgazma". Možda ste nekada čuli za njega, a evo šta on zapravo podrazumeva.

Kada odlažemo orgazam, na taj način odlažemo finalni užitak do grajnjih granica i to tako što odnos usporimo ili ga, u tom trenutku, prekinemo i krenemo ispočetka, objašnjavaju seksolozi.

Ova praksa bi partnere mogla još više da zbliži i da stvori bolju komunikaciju među njima. Pored toga, partneri bi mogli da se još više upoznaju sa seksualnim okidačima, kako svojim tako i svog partnera.

Profimedia
 

Nakon svakog prekida orgazma, stimulacija i želja postaju sve jače, a raste rad hormona u telu i uzbuđenost. Na kraju, kada do orgazma napokon dođe, on je mnogo jači i intenzivniji nego što je moguće i zamisliti.

- Kada partneri vremenom zajedno dostignu taj dugoočekivani orgazam, osećaće ga jače, kontrakcije će verovatno biti intenzivnije i brojnije, a zadovoljstvo "dublje". Čak će i osećaj zadovoljstva verovatno trajati duže, a "talase" ćete osetiti po celom telu - ističe seksolog Džesika O Rajli.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam