"Zašto Amerikanci jedu kao da imaju besplatno zdravstvo?" Italijani zgroženi imitacijama njihovih jela poručuju - ostavite našu kuhinju na miru!
05.04.2021 | 12:50 >> 10:44
Pogledajte urnebesne komentare na neka od jela iz italijanske kuhinje
Nisu bez razloga Italijani ponosni na svoju kuhinju, a posebno na pice i testenine koje pripremaju na različite načine. Naravno, tu su i čuvene poslastice sladoled i tiramisu kojima nema premca.
Na Twitteru postoji nalog koji je posvećen isključivo italijanskoj hrani. Naime, nalog @ItalianComments deli hranu kojom su Italijani zgroženi, a reč je o lošim imitacijama i verzijama njihovih jela.
Komentari su urnebesni, a u nastavku pogledajte neke od njih:
1. Zašto Amerikanci jedu kao da imaju besplatno zdravstvo?
the american cross pic.twitter.com/hGI2QokTCw
2. Zašto italijanska pizza izgleda tako loše? Izgleda nejednako i neproporcionalno dok američka pizza izgleda stvarno proporcionalno i dobro u dizajnu i teksturi – “Oh da, sveži sloj rastopljene plastike na disku od krede.”
symmetrical diet pic.twitter.com/jFhuUIsuIc
3. Prvi pokušaj karbonara tune – “Ne znam kako se priprema karbonara s tunom, ali sam siguran da nije trebalo da obavite veliku nuždu u lonac.”
4. Dečko je napravio ovo za večeru. I da, dodao je kečap posle – “Nadam se da je “večera” ime vašeg psa.”
come here, Dinner! pic.twitter.com/VTM78dExw0
5. Karbonara šefa Šon Kelija – “Vreme koje je uložio za dekoraciju mogao je iskoristiti kako bi napravio pravu karbonaru.”
6. Dekonstrukcija špageta bolonjez – Mišel: “Dekonstruisaću ti facu”, Frančesko: “U Bolonji (grad u Italiji) se ovaj abortus kažnjavao sa 27 godina zatvora.”
deconstruction pic.twitter.com/EH3E6jMn3q
7. Njoke u sosu. Ja sam kulinarski genije – Lidia: “Oni će postati predivni leptiri.”
8. Špageti karbonara – Rikardo: “Ovo čak nisu ni špageti”, Paolo: “Prijatelju, salmonela mi je najdraži nadev.”
9. Polomite li špagete pre kuvanja? – “Polomiš li ti svom detetu kosti pre nego što ode da se igra napolju? Ista stvar.”
same thing pic.twitter.com/tZkkEWVUsW
10. Torteline u sporom kuvanju – Frančesko: “Tako da imaš više vremena da uvidiš svoje greške?”
pročitajte još