Kakav poduhvat! Od "mercedesovog" kombija napravili svemirski brod iz "Zvezdanih staza"

20.01.2021 | 20:21 >> 15:05

Autor: Katarina Obradović

Odličan i za biznismene koji su stalno u pokretu jer u njemu možete organizovati sastanak, uživo ili onlajn

Copyright Profimedia

Ovo je možda jedna od najboljih transformacija kombija ikada viđana. Naime, inspirisani sagom “Zvezdane staze” – uz vrata koja se otvaraju klizno, a dele kupatilo od ostatka kombija, a pregrađuju i prostor između vozača i putnika. Dizajneri su uspeli da maksimalizuju prostor, a ručno je prerađen od strane kompanije “Becker” koja radi prilagođavanja po meri. A ovaj “sprinter JatVan” u osnovi je “mercedesov” kombi.

Copyright Profimedia

Dizajner enterijera je luksuzan, sa delovima od kože i drveta, a tu je i TV ekran visoke definicije, koji može služiti za časove opuštanja, ali i za onlajn sastanke. Za ljude koji se bave nekim biznisom, a stalno su u pokretu, tu je opremljen bar sa pićem, kao i ostala oprema za sastanke, kako uživo, tako i preko video-poziva.

Copyright Profimedia

Za osnovu je uzet “mercedes” benz sprinter kombi, u obe varijante međuosovinskog rastojanja. Za izgradnju unutrašnjosti korišćeni su lagani, kompozitni materijali. Unapređeni prednji deo ima visokokvalitetni sistem klimatizacije, grejanja i ventilacije, te je konstantno snadbevanje svežim vazduhom koji je pročišćen od prašine, ugljenika, a sadrži i HEPA filtere.

Copyright Profimedia

Pročitajte još

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam