Veliki povratak Kevina Spejsija nakon odbačenih optužbi za seksualno nasilje

24.05.2021

10:04 >> 09:25

0

Poslednja istaknuta glumčeva filmska uloga bila je 2018. godine u ostvarenju Billionaire Boys Club, ali nije dobro prošlo na blagajnama

Veliki povratak Kevina Spejsija nakon odbačenih optužbi za seksualno nasilje
Copyright Kevin Spejsi/Profimedia

Kevin Spejsi je na putu povratka u svet filma, nakon četiri godine.

ABC News navodi kako će se Spejsi pojaviti u italijanskom filmu “L’uomo Che Disegno Dio”, režisera Franka Nera.

– Srećan sam što je Kevin pristao na ulogu. Smatram da je izvanredan glumac i jedva čekam da započnemo snimanje – izjavio je Nero.

Ovo je Spejsijeva prva uloga nakon što su se pojavile optužbe za seksualno zlostavljanje i nedolično ponašanje. Kevin je izgubio ulogu predsednika u Netflixovom ostvarenju “House of Cards” (2017), kada su se pojavili prvi navodi.

Profimedia

Slučaj protiv njega uključio je najmanje 20 mladića koji su prijavili navodne seksualne prekršaje glumca u londonskom pozorištu “Old Vic”, u periodu između 1995. i 2013. godine. Optužen je 2018. za napad tinejdžera tokom leta 2016. Međutim, Kevin je izjavio kako nije kriv, a navodna žrtva je povukla optužbu.

Protiv glumca su se vodila i dva odvojena slučaja koja su uključivala seksualne napade u Los Anđelesu. U njemu je okružno tužilaštvo odbilo da podigne optužnicu – u jednom slučaju je zastario predmet, a druga navodna žrtva je umrla.

Pročitajte još

U još jednoj tužbi, anonimni muškarac je izjavio kako ga je Spejsi zlostavljao 1980. godine. U ovom slučaju, sudija je naveo kako muškarac ne može da ostane anoniman.

Poslednja istaknuta Kevinova filmska uloga bila je 2018. godine u ostvarenju “Billionaire Boys Club”, ali film nije dobro prošao na blagajnama, piše Bosonoga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike