Varajeti: Serija "Porodica" prikazivaće se u Severnoj Americi

20.08.2021

13:02 >> 14:10

0

Serija režisera Bojana Vuletića će se ove jeseni emitovati na OTT servisu MHz Choice, gde će se pridružiti spisku vrhunskih evropskih naslova, uključuj

Varajeti: Serija "Porodica" prikazivaće se u Severnoj Americi
Copyright Mirjana Karanović i Boris Isaković Promo/ "Porodica"

Srpska drama “Porodica“, koja je u ponedeljak osvojila TV nagradu “Srce Sarajeva” na Sarajevo Film Festivalu, otkupljena je za prikazivanje u Severnoj Americi, piše “Variety”.

Kako se navodi, serija režisera Bojana Vuletića i produkcije Firefly Productions će se ove jeseni emitovati na OTT servisu “MHz Choice,” gde će se pridružiti spisku vrhunskih evropskih naslova, uključujući italijanski hit “Inspektor Montalbano”, kao i seriju “Arde Madrid”.

Promo / Porodica

“Porodica” je miniserija koja priča unutrašnju priču o tri dana koja su prethodila hapšenju bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića. Na dodeli nagrada u ponedeljak u Sarajevu, ostvarenje reditelja Bojana Vuletića je dobilo nagradu za najbolju dramsku seriju, najboljeg režisera (Bojan Vuletić) i najboljeg glavnog glumca (Boris Isaković).

Pročitajte još

– To je nagrada koja na neki način dokazuje da smo sve što smo uradili uradili na pravi način, jer je to vrlo škakljiva tema. I zaista smo pokušali da napravimo nešto vrlo iskreno i vrlo jasno o svemu što Slobodan Milošević predstavlja u srpskom društvu i u regionu – rekao je Bojan Vuletić za “Variety”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike