Skarlet Džohanson se vraća u tamnu prošlost: Stiže „Crna udovica“ (FOTO+VIDEO)

17.06.2021

11:24

0

Autor: Dejan Ćirić

Nataša Romanova je napokon spremna da sama ispriča svoju priču, istakla je glavna glumica

Skarlet Džohanson se vraća u tamnu prošlost: Stiže „Crna udovica“ (FOTO+VIDEO)
Copyright Film "Crna udovica" Promo/MCF

Prvi film u četvrtoj fazi Marvelovog univerzuma – „Crna udovica“ na redovnom bioskopskom repertoaru naći će se od 8. jula, dok se ulaznice za projekcije ove uzbudljive epske akcije već mogu naći na bioskopskim blagajnama.

Nataša Romanova čiji je alter ego Crna udovica u prvom samostalnom filmu koji prati ovu heroinu, nakon uloga u Marvelovom serijalu „Osvetnici“, suočava se sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše. Nataša se vraća korenima i pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprotstavi.

Film “Crna udovica” Promo/MCF

Skarlet Džohanson koja je 2010. godine prvi put ušla u lik Nataše Romanove u Marvelovom filmu „Ajronmen 2“, ističe da je čitavu deceniju provela u koži Crne udovice i dodaje:

– Nataša Romanova je napokon spremna da sama ispriča svoju priču. „Crna udovica“ je različita od svih filmova iz sveta Marvela, jer su osećanja stvarna, scene borbe su prave, a rediteljka od vas traži brutalnu, neugodnu istinu u svakoj sceni – ističe slavna glumica.

Film “Crna udovica” Promo/MCF

Debitantsko pojavljivanje u svetu Marvelove magije, u filmu „Crna udovica“ ima glumica Florens Pju koja tumači lik ubojite i beskompromisne Jelene, sestre Nataše Romanove. Ovaj intrigantni dvojac će na nekonvencionalan način pokazati dinamiku porodičnih odnosa. Florens Pju je o svom ulasku u svet superheroja rekla:

– Sad sam deo Marvelovog univerzuma, igram sestru koja je baš sve ono što podrazumeva mlađa sestra. Ovo je priča o porodici, o tome odakle potičemo, koliko smo slomljeni i kako da to popravimo – kaže Pju.

Film “Crna udovica” Promo/MCF

Evropska i holivudska zvezda Rejčel Vajz („Jastog“, „Moja rođaka Rejčel“, „Miljenica“), je o filmu kratko izjavila: „Ovo nije film, ovo je stvarnost“.

Rame uz rame sa njom su Dejvid Harbor poznatiji kao Crveni čuvar i Robert Dauni Džunior, fanovima „Osvetnika“ dobro poznat kao Ajronmen.

Film “Crna udovica” Promo/MCF

Težina priče i iskrenost emocija su uverljivi zbog australijanske rediteljke Kejt Šortlend koja se trudila da u sve likove utka ljudskost.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike