"Samodisciplina": Bend Keni nije mrtav novim singlom najavljuje koncerte i album (VIDEO)

19.06.2021

10:04 >> 10:24

0

Specifično isprofilisani moderni pank bend, sa raznim pop elementima, pesmama ljude pokreće na igru i tekstovima opisuje svakodnevnicu jedne generacije

"Samodisciplina": Bend Keni nije mrtav novim singlom najavljuje koncerte i album (VIDEO)
Copyright Keni nije mrtav / Promo / Tanja Drobnjak

Energični trio, Keni nije mrtav, objavio je novi singl “Samodisciplina”, sa albuma koji su spremili za ovu godinu, a u susret prvim koncertima – 24. juna na Arsenal festu i 25. juna u okiru devete sezone serijala “Koncerti na zidiću”, na Platou Milana Mladenovića ispred beogradskog Doma omladine.

– Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, isčekujući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od 18. juna tu je “Samodisciplina”, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana, Izuzetno se radujemo tome – poručuju iz benda.

Keni nije mrtav / Promo / Tanja Drobnjak

Keni nije mrtav je specifično isprofilisani moderni punk bend, sa raznim pop elementima, pesmama koje ljude pokreću na igru i tekstovima koji opisuju svakodnevnice jedne generacije. “Samodisciplina” je spoj modernog “synth” zvuka i energičnog gitarskog zvuka koji Keniji isporučuju sa bine.

“Koncerti na Zidiću” su nezaobilazni deo letnje ponude Beograda, u okviru kojih Dom omladine od 2013. na Platou Milana Mladenovića publici predstavlja nove muzičke talente i već afirmisane bendove iz zemlje i okruženja.

Keni nije mrtav / Promo / grrrristic_true_lenser

I ove godine, svakog petka od 20 časova Zidić ispred DOB-a biće mesto susreta, druženja i uživanja u dobrom zvuku. Scena u srcu grada, otvorena je za muzičare svih žanrova, sa posebnim osvrtom na mlade kreativce koji stvaraju autorsku muziku.

Pročitajte još

Deveta sezona Koncerata na Zidiću počinje 21. juna, na Svetski praznik muzike, nastupom popularnog domaćeg bluz-rok benda Cotton Pickers. Pored numera sa njihovog uspešnog prvenca “Slaughterhouse Blues”, publika će moći da čuje i nekoliko novih pesmama, koje će se naći na drugom autorskom albumu na kojem Pickersi uveliko rade.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike