Neočekivano iznenađenje za Daru iz Jasenovca: Miloš Biković oduševio Biljanu Čekić (VIDEO)

08.03.2021

18:25 >> 19:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Popularni glumac je devojčici poslao video poruku kojom je ona bila zadivljena

Neočekivano iznenađenje za Daru iz Jasenovca: Miloš Biković oduševio Biljanu Čekić (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Facebook

Biljana Čekić, devojčica koja je igrala lik Dare u filmu „Dara iz Jasenovca“, došla je u Beograd, gde se u vili „Mir“ srela sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Tokom boravka u glavnom gradu Srbije, Biljana je izrazila želju da upozna Miloša Bikovića. Popularni glumac je devojčici poslao video poruku, kojom je ona bila zadivljena.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Miloše, volim te, hvala na svemu, i dalje ne verujem – napisala je Čekićeva na svom Instagram profilu.

Miloš je Biljani poručio sledeće:

– Draga koleginice Biljana. Želeo bih ovog puta da te pozdravim, da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, jer nisam u Beogradu. I nadam se da ćemo se uskoro upoznati, videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe – rekao je Biković u video poruci.

Biljana je nakon snimanja „Dare iz Jasenovca” izjavila da planira da se bavi glumom.

Pročitajte još

– Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru – rekla je Čekićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike