Milena Radulović: Shvatila sam da je vreme da se oslobodim svih ograničenja i straha

27.05.2021

12:23 >> 16:55

0

Snimanje filma Toma mi je bilo kao put u Nedođiju. Sve vreme se osećala radost življenja jer je upravo priča o Tomi puna života, a u isto vreme je i jako t

Milena Radulović: Shvatila sam da je vreme da se oslobodim svih ograničenja i straha
Copyright Tanjug / Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala “Tanjug Reflektor” u produkciji novinske agencije Tanjug je bila glumica Milena Radulović, koja je predstavila najnoviju televizijsku seriju “Beležnica profesora Miškovića” za koju ističe da je veoma hrabar iskorak u žanru misterije i trilera u domaćoj produkciji, a ovom prilikom govorila je i o filmu “Toma” u kojem takođe glumi jednu od važnih uloga.

Napravljeno je 12 epizoda serije “Beležnica”, u režiji Miroslava Lekića, prema istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, i ona se od 22. maja prikazuje vikendom na kablovskom kanalu Superstar TV, kompanije Telekom Srbija.

– Smatram da zaista počinjemo hrabro u ovoj pravoj revoluciji TV serija kod nas i dolazimo do žanra naučne fantastike, što do sada nismo radili – ističe glumica.

Kako je objasnila, tema serije je putovanje kroz vreme u vidu misterije i trilera, kao spoj starog i novog sveta, kroz atraktivne lokacije širom Srbije gde su snimali, i istoriju koja se provlači kroz priču.

Tanjug / Jadranka Ilić

Partner u seriji joj je popularni glumac Momčilo Otašević koji tumači glavnog lika novinara.

Reagujući na priče da je serija slična američkoj seriji “Dosije X”, Radulović kaže da je više inspirisana nemačkom serijom “Dark”.

– Moj lik Jelene, devojke glavnog junaka, nema nikakve veze sa agentom Skali iz serije ”Dosije X”, zaista se ni po čemu ne podudaraju – podvukla je glumica i dodala:

– Kao racionalna osoba ona svog momka ipak ne razume, misli da on ludi u tom istraživanju oko beležnice i putovanju kroz vreme, i od devojke mu postaje unutrašnji antagonista.

Takođe, dramska umetnica je angažovana i u filmu i budućoj seriji “Toma”, Dragana Bjelogrlića, o pevaču Tomi Zdravkoviću, u kojem glumi treću suprugu Nadu.

Foto: 24sedam/Goran Sivački

Ona kaže da joj je to bilo najbolje profesionalno iskustvo do sada i ističe da joj je uloga veoma izazovna i zanimljiva.

– Shvatila sam da je vreme da se oslobodim svih glumačkih ograničenja i u sve sam ušla bez straha – izjavila je Radulović i dodala da joj je bilo veoma lako da radi na setu tog filma u prijatnom i vrlo profesionalnom okruženju kakvo je imala, pre svega uz kolegu Milana Marića, koji igra Tomu Zdravkovića.

Pročitajte još

– Snimanje mi je bilo kao put u Nedođiju. Sve vreme se osećala radost življenja jer je upravo priča o Tomi puna života, a u isto vreme je i jako tužno. To je negde i sam Toma Zdravković – život koji je u isto vreme i tuga i smeh – kazala je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike