Miki Manojlović i Branislav Trifunović u novoj romantičnoj komediji

02.02.2021

09:36 >> 12:18

0

Autor: Dejan Ćirić

Film Previše lično u domaće bioskope stiže 4. februara

Miki Manojlović i Branislav Trifunović u novoj romantičnoj komediji
Copyright Promo/Taramount

„Previše lično“ je film o ljubavi, u kojem se svi mogu prepoznati. Tri tople priče, ispričane na duhovit i iskren način, ulepšaće vam veče, možda doneti neku novu ljubav ili probuditi onu davno zaboravljenu. Ovo je film posle kojeg ćete se osećati bolje i zato ne propustite da ga pogledate na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.

Ova simpatična, emotivna i životna priča snimljena je prema istoimenoj knjizi, bestseleru književice Evite Tvardzik Urbaníkove, a režiju potpisuje Marta Ferencova.

Promo/Taramount

Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica. Simona obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija ljubav nalazi u udovcu s ćerkicom i predanom bakom, a Eva iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Promo /Taramount

Nasmejana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je ponekad malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema deci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voleli pre nas. Film u kojem se svi  mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tugama.

Promo/Taramount

Tvorci uspešnog ostvarenja „Sve ili ništa“, koje je u slovačkim bioskopima pre dve godine videlo 338.000 gledalaca, snimili su ovu romantičnu komediju.

Pročitajte još

Češkom ženskom trojcu u glavnim ulogama – Eliška Balzerová, Tatijana Dikova i Petra Hžrebíčkova – pridružili su se slovački glumci Luboš Kostelni i Marijan Mitaš, hrvatski Janko Popović Volarić i srpski glumci Branislav Trifunović i Predrag Miki Manojlović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike