Korona u glavnoj ulozi: Zaključano najstarije pozorište u Srbiji

08.11.2020

10:08 >> 09:04

0

Autor: Dejan Ćirić

Sve predstave sa novembarskog repertoara Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada su otkazane, saopštila je uprava ovog teatra

Korona u glavnoj ulozi: Zaključano najstarije pozorište u Srbiji
Copyright Pixabay

Radi se o predstavama „Rozenkranc i Gildenstern su mrtvi“, Toma Stoparda (7.11), Molijerov „Tartif“, u režiji Igora Vuka Torbice (9.11), Šekspirova „Bura“, reditelja Kokana Mladenovića (12.11), „Duh koji hoda“, Dejana Dukovskog, u režiji Aleksandra Popovskog (13.11), kao i „Dopler“, istog reditelja (14.11).

Odložena je i premijera drame „Velika depresija“, koja je bila u planu za 12. novembar na Kamernoj sceni, kao i balet „Dama s kamelijama“ (7.11) i „Opersko gala veče“ (13.11).

Otkazuju se i sledeća gostovanja: „Tartif“, u Narodnom pozorištu Sombor, 10. novembra, kao i Opersko gala veče na Bemusu, planirano za 12. novembar.

Kako navode iz pozorišta, predstave se otkazuju zbog bolesti učesnika, kao i iz bezbednosnih razloga i preventivnih mera. Do daljeg su otkazane i sve probe pod krovom ovog teatra.

Ulaznice kupljene za predstave sa novembarskog repertoara mogu da se vrate na blagajni pozorišta, radnim danima od 10 do 19 sati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike