"Kišna nedelja" najavila novi album Hladnog piva

15.11.2020

09:42 >> 06:07

0

Frontmen benda Mile Kekin kaže da najbolje pesme nastaju iz svakodnevnih situacija, i da je to slučaj i sa ovom

"Kišna nedelja" najavila novi album Hladnog piva
Copyright Mile Kekin / Antonio Ahel/ATAImages

Šta je zajedničko Džoniju Kešu, makedonskom vinu i dileru polovnih automobila – saznaće fanovi benda Hladno pivo kad poslušaju novi singl “Kišna nedjelja”.

Frontmen benda Mile Kekin, kaže da najbolje pesme nastaju iz svakodnevnih situacija, i da je to slučaj i sa ovim singlom. Kekina je inspirisao razgovor sa jednom prijateljicom koja je, po drugi put, raskinula sa istim momkom, rekavši da nema govora da mu da treću šansu. Mile joj je rekao “Čuvaj se prve kišne nedelje”.

– Oboje smo se dobro nasmejali, ali mi rečenica više nije izlazila iz glave. Došao sam kući, i u roku od nekoliko dana napisao pesmu koja je čekala dugih 10 godina da joj Šoki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju – poručuje Kekin.

Producent Denis Mujadžić Denyken, koji radi na novom albumu Hladnog piva, oduševio se pesmom već na prvo slušanje, pa im je rekao da ovo mora biti prvi singl. Verni fanovi s nestrpljenjem očekuju album već pet godina, s obzirom na to da je prethodni “Dani zatvorenih vrata” objavljen još 2015. godine.

– Dovoljno smo stari da znamo poslušati savete još starijih – poručili su iz Hladnog piva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike