Džejmi Li Kertis se vraća na veliko platno u kultnom hororu „Noć veštica“

27.10.2020

10:12 >> 13:22

0

Autor: Dejan Ćirić

Revija horor filmova u Cineplexx bioskopima od 29. oktobra do 1. novembra

Džejmi Li Kertis se vraća na veliko platno u kultnom hororu „Noć veštica“
Copyright Džejmi Li Kertis, "Noć veštica"/Profimedia

Misliš da možeš da pobegneš od Majkla Majersa? „Mi“ ti zvuči samo kao košmar koji ne može tebi da se desi? Misliš da uklete kuće ne postoje i da ništa ne može da probudi tvoje najmračnije strahove?

Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu? Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju – u stanu koji su kupili nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote. U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, ,,Stan 32” koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život i smrt.

Pixabay

Ljubitelji horor filmova imaće priliku da uživaju u omiljenom žanru jer nam se na veliko platno vraća Džejmi Li Kertis u svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud u filmu ,,Noć veštica”, u ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije. Oskarovka Lupita Njongo tumači glavnu ulogu u filmu ,,Mi”, priči o brižnoj porodici koja se bori protiv zastrašujućeg i surovog protivnika – iskrivljene verzije sebe samih. Filmovi koje možete pogledati u okviru Cineplexx Noći veštica su i ,,Groblje kućnih ljubimaca”, ,,Ukleto” i ,,Srećan dan smrti 2”. Potpunu čaroliju jezivoj noći pružiće maskirani likovi iz kultnih horor filmova koji će vas sačekati u hodnicima i bioskopskim salama, u subotu, 31. oktobra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike