Seka Sablić za 24sedam: Mustafa je bio pravi velikan glumišta

23.11.2020

16:22 >> 13:27

0

Proslavljena glumica se prisetila dugogodišnjeg druženja sa Nadarevićem

Seka Sablić za 24sedam: Mustafa je bio pravi velikan glumišta
Copyright ATA Images/Stefan Tomašević

Veliki glumac Mustafa Nadarević preminuo je danas u 77. godini života, nakon duge bolesti, a glumicu Jelisavetu Seku Sablić vest o odlasku njenog kolege i velikog prijatelja duboko je pogodila.

Sablićeva je za naš portal evocirala uspomene na minule godine, zajednička letovanja i igranja na sceni i u seriji “Lud, zbunjen, normalan” u kojoj je Nadarević igrao Izeta, omiljenog među publikom.

– Mnogo mi je žao. Dugo se borio sa tom bolešću. Mustafa. Veliki čovek. Bio je divan glumac, prijatelj i kolega. Ranije smo se mnogo družili, bili smo bliski prijatelji, ali nas je život i vreme u poslednje vreme odaljilo. Sećam se naših letovanja u Dubrovniku. Mnogo smo se smejali – priča glumica.

Z. Milutinovic/ATAImages

Seća se zajedničkih igranja i na sceni i ispred kamere.

– Nismo mnogo igrali koliko smo se privatno družili. Ali sećam se kako sam ga zafrkavala kad sam igrala Petrunjelu u “Dundu Maroju”, a on ona tri mangupa. Kasnije kad je postao veliki glumac, podsetio me je na to, pa smo se zajedno smejali. O, bio je divan, savršen i u pozorištu i ispred kamere.  Mustafa Nadarević je bio pravi velikan – tužno je rekla Sablićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike