Ljubavna priča Minje i Branke: Tajno zabavljanje i venčanje na njegov rođendan

17.09.2021

11:15 >> 11:16

0

Autor: Dejan Ćirić

Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam, kroz smeh je pričao voditelj čuvenog Muzi

Ljubavna priča Minje i Branke: Tajno zabavljanje i venčanje na njegov rođendan
Minja i Branka Subota,Antonio Ahel/ATAImages

Milan Minja Subota preminuo je danas u 82. godini. Mnogi će ga pamtiti po emisiji “Muzički tobogan”, a jednom prilikom govorio je o svojoj ljubavi sa novinarkom Brankom Jeremić koja je preminula 2018. godine.

Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a 36 godina bili su u braku.

– Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upozna. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama – odbila, piše Blic. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bi u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo u februaru krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet – pričala je Branka, dodajući da su ipak osećanja prevagnula i da su se venčali 1979. godine i to 8. novembra na Minjin rođendan.

Minja Subota, Antonio Ahel/ATAImages

– Branki je možda tada izgledalo da sam deo estrade, a to nju nije zanimalo. Međutim, ja sam bio uporan i uspeo sam – kroz smeh je pričao voditelj čuvenog “Muzičkog tobogana”.

Oboje su pričali da, kada su pre 35 godina dobili sina, on je postao centar njihovog sveta.

– Miloš je izrastao u divnog čoveka koji ne pije, ne puši i bavi se sportom. Sećam se, za vreme sankcija kada je tražio neke pare, to je uvek bilo za knjige ili neku literaturu. Mi smo izuzetno ponosni roditelji. Miloš je magistrirao na FON-u sa desetkom i radi kao menadžer prodaje – ponosno je govorila Branka.

Minja i Branka Subota, Antonio Ahel/ATAImages

Minja je pričao da je njemu zapala uloga strožeg roditelja, govoreći da je Branka i dalje popustljiva prema njihovom sinu.

– Jesam, a takva ću biti i prema unučetu. Jedva čekam i to mi je najveća želja, kao i Minjina. Ako vi ne ponesete iz porodice vaspitanje i određena znanja, od vas sutra neće biti ništa. Vidite to nevaspitanje koje se iznelo iz porodice u rijaliti programima, a promoviše se na TV-u. To je strašno, jer ispada da zlo pobeđuje dobro, a trebalo bi da bude drugačije u 21. veku. Porodica je nešto što mora da se neguje. Ne raste porodica tek tako, ona mora stalno da se zaliva, da se o njoj misli i nijednom ne sme da se izneveri. Morate da vodite jedan dostojanstven život i da sebe stalno punite određenim znanjem, da bi bili autoritet pred detetom – pričala je Branka.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti