Milena Radulović: Ovo je važno da istaknem!

18.01.2021

15:45 >> 10:49

0

Glumica se ponovo obratila javnosti na svom Instagram profilu i uputila važnu poruku svim devojkama

Milena Radulović: Ovo je važno da istaknem!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović oglasila se na svom Instagram profilu i prenela objavu Sare Zeljković koja je napisala da je svojevoljno dala javno izjavu i da su je mediji sa njenih društvenih mreža preuzeli i objavili je, što ne mora da uradi nijedna druga devojka koja ode u policiju, ako to ne želi.

– Ukoliko date policiji izjavu, možete biti sigurni da će ona ostati anonimna ukoliko to želite. Tim putem, želim da pozovem sve devojke koje imaju bilo kakvo iskustvo seksualnog zlostavljanja od strane Mike Aleksića da mi se obrate i da ću ih povezati sa sjajnim ljudima iz policije koji rade na ovom slučaju. Ovo je važno da naznačim, kako se ne bi slučajno dovela u pitanje procedura policije koja je vrlo profesionalno, pedantno urađena i koja garantuje anonimnost. Upravo dolazim iz policije gde sam i zvanično dala izjavu sa još jednom devojkom čija će priča ostati anonimna. Bez straha za bolje sutra – napisala je Zeljkovićeva.

Milena Radulović je zamolila medije da objave njenu zahvalnost inspektorki Vesni Gašić Stojković.

– Ona je osoba koja vraća veru u život i institucije. Nju kad vidiš, znaš da nisi sama –  poručila je glumica.

Pročitajte još

Podsetimo, glumica Milena Radulović, zajedno sa još nekoliko devojaka, prijavila je vlasnika škole glume Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, nakon čega je on priveden u policiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike