Stefan Buzurović za 24sedam o ulozi u kakvoj ga do sada nismo gledali

31.01.2021

17:03 >> 18:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Bilo je posebno zadovoljstvo raditi na Fintin serijalu jer smo se i mi sami vratili u detinjstvo i ponovo, na neki način, učili o mnogo čemu što je s godina

Stefan Buzurović za 24sedam o ulozi u kakvoj ga do sada nismo gledali
Copyright Promo/Fintin

„Fintin“ je digitalna platforma koja se razvija poslednjih pet godina, a iza cele ideje stoji Nebojša Dragić. Osnovna ideja je da se deci uzrasta od 3 do 8 godina ponudi jedinstvena paleta tema i informacija koje će ih zabaviti, zainteresovati i podstaći da otkrivaju i uče. Teme su pažljivo birane i tiču se prirodnih i društvenih nauka, ali i umetnosti i svega što čini dečju svakodnevicu i što im može pomoći da postanu svestrani, obrazovani i radoznali tinejdžeri za koje ne postoje granice.

Promo/Fintin

„Fintin“ je pretočen i u igrani TV program koji likove i male gledaoce u svakoj epizodi vodi kroz neverovatan i magičan svet mašte i igre kroz koje zajedno uče i otkrivaju mnogo toga. U ulozi Vile Šumile našla se mlada glumica Ana Vučić koja se, osim glume, bavi i pevanjem, tako da u ovom serijalu deca imaju priliku da uživaju u svim njenim talentima. Vila Šumila dolazi iz čarobne Tamadane i svakog jutra dočekuje najmlađe sa Mađionom, čarobnjakom mašte i bajkovitim herojem kog tumači Stefan Buzurović.

Promo/Fintin

Svakog radnog dana na RTS 2 od 07:50 mališani imaju priliku da čuju novu priču, nauče novu lekciju i zaigraju novu igru. Scenario je pisala Jelena Popadić Sumić, a režiju potpisuje Igor Basorović. Originalnu muziku za TV serijal i aplikaciju je pisao Nemanja Mitrašević.

Promo/Fintin

Popularni glumac Stefan Buzurović uživa u radu za decu i za naš portal prenosi iskustva sa snimanja ovog zanimljivog, poučnog i zabavnog projekta.

– Bilo je posebno zadovoljstvo raditi na “Fintin“ serijalu jer smo se i mi sami vratili u detinjstvo i ponovo, na neki način, učili o mnogo čemo što je s godinama počelo da se podrazumeva. Teme su raznolike i kroz 264 epizode smo uspeli da se posvetimo najvažnijim lekcijama i pitanjima i da ih obradimo i ispričamo tako da deci sve bude jasno, ali im ostavljamo i mogućnost da sami dopune svoje znanje.

Pročitajte još

Kao roditelj, srećan sam što nismo odstupili od originalne ideje i što smo uspeli da napravimo program u kom čitava porodica može da uživa, jer dok deca uče mi se podsećamo. Osim serijala „Fintin“ nastavljam sa TV Čorbom na kojoj radimo punom parom i koja uskoro slavi pola decenije emitovanja, a od februara, kako stvari stoje, opet se vidimo i u pozorištima – kaže Buzurović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike