Stefan Buzurović za 24sedam o bolu zbog smrti Borisa Komnenića: Nisam bio svestan da sam ga ovoliko voleo

07.03.2021

13:21

0

Autor: Dejan Ćirić

Imao je neki svoj, neverovatan britansko-balkanski metod da razlista svaku ulogu kojoj je prišao i da očara zauvek sve kolege i koleginice koji su imali čast

Stefan Buzurović za 24sedam o bolu zbog smrti Borisa Komnenića: Nisam bio svestan da sam ga ovoliko voleo
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Vest o preranoj smrti Borisa Komnenića duboko je pogodila glumački esnaf, počev od legendarnih glumaca sa kojima je igrao u čuvenim serijama i predstavama do priznatih umetnika mlađe generacije koji su uz njega stasavali i mnogo naučili.

IMDb

Jedan od njih je i Stefan Buzurović, koji je u veoma emotivnoj priči za naš portal otkrio koliko mu je Boris Komnenić značio.

– Boris je bio istinski čarobnjak. Ne kao puka fraza koja se koristi da opiše glumca. Ne! On je uistinu bio čaroban. Imao je neki svoj, neverovatan britansko-balkanski metod da razlista svaku ulogu kojoj je prišao i da očara zauvek sve kolege i koleginice koji su imali čast da mu priđu. On je jedan od onih koji su tu, i deluje nestvarno ideja da ih nema.

Pročitajte još

Ali, u toj svojoj magiji uvek od nestvarnog naprave stvarno. I kada ta stvarnost ovako pogodi… onda se oseti taj tup, sedefasti bol o kom nam je Boris pričao, nekad ozbiljno, a nekad kroz smeh. Bol koji se dvojako presijava, baš kao sedef… Bol koji čine prepleteni ljubav, poštovanje, ponos, tuga, beznađe… Moram da priznam da nisam bio svestan da sam ga ovoliko voleo. Sad tek znam koliko. Osećam se kao kada mi je jednom odleteo helijumski balon. Stojim, ljuto patim, al’ ne mogu da ga ščepam i vratim – rekao je Buzurović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike