Milan Marić je pre početka snimanja „Porodice“ Čedi Jovanoviću postavio važno pitanje: Zanimala me je samo jedna stvar

31.03.2021

05:32 >> 05:44

0

Autor: Dejan Ćirić

U večerašnjoj, trećoj po redu epizodi, imaćemo priliku da vidimo kako su se odvijali pregovori u vili Mir između Miloševića i Jovanovića

Milan Marić je pre početka snimanja „Porodice“ Čedi Jovanoviću postavio važno pitanje: Zanimala me je samo jedna stvar
Copyright Profimedia/ATA Images

Popularni glumac Milan Marić u trenutno najaktuelnijoj TV seriji „Porodica“ tumači političara Čedomira Jovanovića, i za svoju ulogu, sudeći po komentarima gledalaca, dobija izuzetno pozitivne kritike. Iako je na konferenciji za medije pred sam početak emitovanja serije rekao da mu privatno poznanstvo sa Jovanovićem nije ni pomoglo, ni odmoglo u građenju ove uloge, glumac je nedavno otkrio da se, kada je dobio ulogu, čuo sa Čedom Jovanovićem.

Promo / Porodica

– Kada mi je potvrđeno da sam dobio ulogu, čuli smo se telefonom. Nije me zanimalo da mi prepričava šta se tamo događalo, jer smo već imali gotov scenario, već sam želeo da mi kaže kako se osećao pre, tokom i posle tih sati provedenih tamo, da li ga je bilo strah i kakav se odnos stvorio među njima za to vreme. Zapravo, imao sam nekoliko konkretnih pitanja, iako je ta tema nešto o čemu bi moglo da se priča danima, pogotovo sa ovom vremenskom distancom i svim onim što se odigralo od tog dana pa sve do danas u ovoj zemlji – rekao je Marić.

Promo / Porodica

Serija „Porodica“ prikazuje se 20 godina nakon hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, i prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

Pročitajte još

U večerašnjoj, trećoj po redu epizodi, imaćemo priliku da vidimo kako su se odvijali pregovori u vili „Mir“ između Slobodana Miloševića i Čedomira Jovanovića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike