Gorica Popović za 24sedam o Feđi Stojanoviću: Bio je pun energije i ljubavi prema životu i glumi

05.05.2021

19:46 >> 20:04

0

Autor: M. Cukić

Ceo moj radni vek povezan je sa njegovim u Ateljeu 212, toliko smo puta zajedno igrali i prosto mi je neverovatno da je sada otišao, kazala je glumica

Gorica Popović za 24sedam o Feđi Stojanoviću: Bio je pun energije i ljubavi prema životu i glumi
ATA Images/Antonio Ahel

Pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212 Feđa Stojanović preminuo je danas u 73. godini nakon teške bolesti, a njegove kolege pogodio je njegov odlazak.

Glumica Gorica Popović kaže za naš portal da joj je veoma teško palo kada je čula vest jer joj je Stojanović bio prijatelj i kolega ceo radni vek u njihovom Ateljeu 212.

Photo: PVJ/ATAImages

– Čuli smo se pre nekoliko dana i znala sam da je jako loše. Strašno mi je žao jer sam sa njim odigrala mnogo predstava i puno puta smo igrali i prijatelje i supružnike, putovali smo mnogo, družili se. Ceo moj radni vek povezan je sa njegovim i prosto mi je neverovatno da je sada otišao. Pamtićemo njegovu duhovitost, bio je sjajan i kao čovek i kao glumac, a bio je dobar i pevač. Svake godine smo pevali zajedno u sad već kultnom komadu “Brod plovi za Beograd”. Mnogo mi je žao. Bio je snažan čovek, pun energije i ljubavi prema životu i glumi – rekla je Popovićeva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi