Andrej Šepetkovski u ulozi scenariste! Iz glumčevog pera stižu film i serija!

17.09.2020

17:59 >> 06:54

0

Andrej Šepetkovski u ulozi scenariste! Iz glumčevog pera stižu film i serija!
Copyright Promo/ Andrej Šepetkovski

Glumac Andrej Šepetkovski trenutno sprema ulogu Adama Katića u seriji “Vreme zla”, rađenoj prema trilogiju Dobrice Ćosića, a kako za naš portal otkriva, protekle dane provodio je pišući scenario za film i seriju.

O pojedinostima će tek govoriti, a za sada može da se pohvali da je u pitanju žanr komedije.

– Volim da pišem, srećan sam što su mi drame bile postavljene u pozorištu i veoma sam počastovan pozivom da budem član Udruženja dramskih pisaca Srbije. Verovatno ću napraviti i novu predstavu sa kolegama iz serije “Tate”. Za sada pokušavam da nađem nekoga ko bi producirao i emitovao seriju. Bez obzira na to što su se mnogi veoma pohvalno izrazili o napisanom delu i što sam dugo u ovom poslu, očigledno je da ne poznajem mehanizam po kojem određeni projekat ugleda svetlost dana. Ili ne poznajem prave ljude. Često se ovde dešava da kvalitet scenarija nije nužno povezan sa realizacijom, na žalost. Videćemo – kaže Šepetkovski.

Andrej Šepetkovski, Foto: Andrej Šepetkovski

Nedavno je završio snimanje „Tata“, a na pitanje da li nam fali malo komedije kako na platnu, tako i u životu, u vremenu kada je preovladao žanr trilera, kaže:

– Ne da fali, nego ljude vape za komedijom. Za zdravim smehom. Zapravo, nije žanr toliko ni bitan jer u životu, kao i u dobrom filmu ili predstavi ne postoji komično bez tragičnog. I obrnuto. Bitno je da bude pitko i istinito. Nekoliko puta sam ponovio izreku velikog češkog reditelja i glumca, Jiržija Mencela, koji se nedavno upokojio, da sve istine čovek lakše prihvati kroz humor. Što se „Tata“ tiče, ne čudi me ogromna gledanost, jer je jedna od retkih serija koju mogu da gledaju čitave porodice, bez velikog nasilja i psovki, a vrlo je privlačna i mestimično veoma duhovita.

Šepetkovskog će publika uskoro gledati i u drugoj sezoni serije “Državni službenik”, a o tome kako je glumcu u ulozi političara govorio je u velikom intervjuu koji će uskoro biti objavljen na našem portalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike