Kraj snimanja "Južnog vetra 2", Biković: Rizikovao sam vozeći motor brže nego što je trebalo

04.10.2020

15:00 >> 05:42

0

Naš proslavljeni glumac napominje da je intezitet fizičke preopterećenosti na snimanju filma bio najveći izazov za sve protagoniste ostvarenja

Kraj snimanja "Južnog vetra 2", Biković: Rizikovao sam vozeći motor brže nego što je trebalo
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Snimanje nastavka velikog domaćeg filmskog hita “Južni vetar” u režiji Miloša Avramovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi privodi se kraju u selu ratari nadomak Obrenovca.

Svi koji su voleli Maraša, mladića kojeg su okolnosti navele da zaroni u brutalni kriminal, s nestrpljenjem iščekuju drugi deo akcionog ostvarenja pod nazivom “Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

Spektakularne jurnjave automobilima, scene mafijaških obračuna, neočekivani obrti u priči, prema rečima autora, krase drugi deo veoma gledanog ostvarenja koje je za kratko vreme steklo popularnost među ljubiteljima akcionog žanra.

Antonio Ahel/ATAImages

Naš proslavljeni glumac napominje da je intezitet fizičke preopterećenosti na snimanju filma bio najveći izazov za sve protagoniste ostvarenja.

– Snimali smo scene borbe u vodi u toku noći… Rizikovao sam vozeći motor možda brže nego što je trebalo… Dešavalo se da imamo pauzu za san od 1 do 3 posle ponoći i na stavimo snimanje u 4 sata… – kaže Biković i dodaje:

– Nekada stvarno nisam znao koje je doba dana jer smo umeli da obrnemo pa da snimamo od 6 uveče do 6 ujutru… Pa kad završimo posao počinje da sviće… Mali haos za organizam, ali vredelo je. Verujem da smo uspeli da snimimo uzbudljiv film.

Antonio Ahel/ATAImages

Reditelj Miloš Avramović kaže da je nastavak “Južnog vetra” snimljen na višem produkcijkom nivou.

– Naučili smo svašta tokom snimanja prvog dela filma i televizijske serije. Akcione scene u drugom delu biće spektaularne. Naša publika tako nešto nije videla od partizanskih ostvarenja… Naravno i sama priča biće zanimljiva. Glavne junake zatičemo tamo gde smo ih ostavili na kraju televizijske serije – kazao je Avramović.

Antonio Ahel/ATAImages

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike