24SEDAM RUMA Novi klavir za đake Muzičke škole "Teodor Toša Andrejević"

18.06.2022

10:23

0

Autor: 24sedam

Učenici tradicionalno nižu uspehe kako na republičkim, tako i na međunarodnim takmičenjima

24SEDAM RUMA Novi klavir za đake Muzičke škole "Teodor Toša Andrejević"
Klavir (Ilustracija) - Copyright Pixabay

Osnovna muzička škola "Teodor Toša Andrejević" sinoć je organizovala godišnji svečani koncert kako bi proslavila uspehe svojih učenika.

Učenici Muzičke škole tradicionalno nižu uspehe kako na republičkim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Opština Ruma podržava mlade i njihov uspeh, te kako bi se poboljšali uslovi nastave i podstakao dalji napredak učenika, ove nedelje je muzičkoj školi isporučen novi koncertni klavir marke "Yamaha" vrednosti 1.700.000 dinara.

„Kao što smo i obećali, mi ćemo gledati da obezbedimo i da pokrijemo sve segmente života naših sugrađana našim budžetom, tako da ulažemo ravnomerno svuda tamo gde je pomoć nas kao opštine i odgovorne lokalne samouprave potrebna. OMŠ „Teodor Toša Andrejević“ se još u januaru nama obratili za pomoć, pitali su kakve su mogućnosti da dobiju koncertni klavir pošto nisu imali sami mogućnost da izdvoje sredstva. Mi smo naravno odmah izdvojili sredstva za kupovinu ovog koncertnog klavira u iznosu od 1.700.000 dinara. Nastojimo da i Muzičkoj školi omogućimo što bolje i kvalitetnije uslove, kako za nastavnike tako i za njihove đake. Ovaj klavir neće biti samo poklon Muzičkoj školi, beć će ovde stajati u holu Kulturnog centra tako da će i Kulturni centar moći da ga koristi za svoje potrebe, za svečanosti kao što su Čaj u 8, muzički program i ostali prijemi“, izjavila je Aleksandra Ćirić, predsednica Opštine Ruma.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike