Poverenje je važnije od pravila: Otkrivamo šta donosi serija "12 reči"

16.11.2020

14:32 >> 18:20

0

Prema rečima glavnog glumca Viktora Savića, priča se bavi tematikom koja nije često obrađivana kod nas, a publiku će na uzbudljiv način voditi kroz ispre

Poverenje je važnije od pravila: Otkrivamo šta donosi serija "12 reči"
Viktor Savić - Copyright Promo/12reči

Nova kriminalistička drama “12 reči” stiže na male ekrane 21. novembra, a sam naziv, kako autori objašnjavaju, označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, uvodeći time sajber biznis u priču o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva u kojoj sve ima cenu osim poverenja.

Prema rečima rediteljke Jelene Stolice, serija se u prvom planu bavi ljudskim sudbinama i odnosima u svetu advokature, kriminala i hakera.

– Ideja je bila da se realistično prikažu sudski procesi i sudbine advokata, kriminalaca i hakera koji se u tim procesima prepliću. U tome nam je najviše pomogao tim stručnih saradnika – izjavila je rediteljka.

Mladi pravnik Miloš Ivanović, koga igra Viktor Savić, ima problematičnu prošlost zbog koje nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom. Međutim, poznati beogradski advokat Tomislav Grubor, čiji lik tumači Tihomir Stanić, otvara Milošu vrata čuvene advokatske kancelarije i on postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa koji je pod istragom i čija je imperija uzdrmana. Na putu svoje ambicije i napretka u advokatskoj karijeri Miloš biva uvučen u igru krupnog kapitala, hakerskog podzemlja i crnih tokova novca, a suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, moraće da bira između lojalnosti i pravde.

Promo / 12 reči

Prema mišljenju glavnog glumca, Viktora Savića, bez obzira na žanr, koji je dosta zastupljen u domaćim serijama u poslednje vreme, serija „12 reči“ se bavi tematikom koja nije često obrađivana kod nas, a priča će publiku “na uzbudljiv način voditi kroz isprepletane sudbine advokata, kriminalaca i hakera.”

Prvi zvaničan trejler serije svojim misterioznim i dramatičnim nabojem najavljuje podjednako uzbudljivu priču koja se bavi životima ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje. Pored Savića i Stanića, u seriji glume i Nikola Pejaković, Marija Bergam, Ivana Vuković, Filip Đurić, Denis Murić, Dubravka Drakić, Nebojša Milovanović, Slobodan Ninković, Branka Pujić, Mirsad Tuka, Judita Franković, Davor Golubović i mnogi drugi.

Promo / 12 reči

– Serija „12 reči“ je još jedan projekat Telekoma Srbija koji po svom žanru, tematici, odličnoj ekipi, kao i vrhunskoj produkciji može parirati svetskim ostvarenjima, s toga ne sumnjam da će ova priča osvojiti veliku popularnost i obeležiti kraj godine – izjavio je Vladimir Lučić, direktor za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Promo / 12 reči

Nova kriminalistička serija, u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, premijerno će se emitovati svakog vikenda od 21 čas na Superstar TV kanalu.

Pročitajte još: Novi sitkom sa fantastičnom glumačkom ekipom: Saznajemo ko su Boškovići

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike