Dramatični preokreti i novi zapleti: Poznat datum premijere druge sezone popularne serije "Besa"

15.11.2021 | 13:18

Autor: Redakcija 24sedam

Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da prati omiljene junake na čelu sa Rašom Bukvićem i Milošem Timotijevićem, ali i da upozna nove likove

Copyright Promo / Besa

Nastavak serije "Besa" koja je oduševila region počinje da se emituje 27. novembra na televiziji Superstar, subotom i nedeljom od 21 čas, najavljeno je na zvaničnoj stranici.

- Vanvremenska priča o porodici se nastavlja - poručili su autori.

 

 

Snimanje druge sezone okončano je krajem avgusta i početkom septembra u Estoniji. Režiju u nastavku potpisuju Igor Stoimenov, Nikola Ljuca, Milan Todorović i Maša Nešković.

Promo / Besa
 

Producentski tim Adrenalina i Telekoma Srbija najavljuje da nas u drugoj sezoni serije očekuju novi zapleti i dramatični preokreti, kao i zanimljive akcione scene snimane na atraktivnim lokacijama.

Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da prati omiljene junake na čelu sa Rašom Bukvićem i Milošem Timotijevićem, ali i da upozna nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu "Wolf of Wall Street" i popularnoj seriji "Berlin Station", kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam