Buč Kesidi oduševio publiku na punom Kalemegdanu: Večeras koncert Marka Louisa (FOTO)

31.08.2021

08:40 >> 08:49

0

Kad već imam tu čast da nastupam na platou pored Pobednika, želim da baš bude pobednički, kaže Louis uoči nastupa

Buč Kesidi oduševio publiku na punom Kalemegdanu: Večeras koncert Marka Louisa (FOTO)
Copyright Buč Kesidi / Promo / Dušan Milenković

Pančevački indi-rokenrol-elektro-disko bend Buč Kesidi oduševio je sinoć svojim koncertom brojnu publiku na platou kod Pobednika na Kalemegdanu, u okviru prve večeri festivala Urban Sessions, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Ovaj muzički događaj otvorio je mladi izvođač Luka Rajić kome je ovo bio i prvi nastup u Beogradu, a zatim je bend Fantom priredio odličan nastup upotpunjem laserima i vizuelnim efektima.

Fantom / Promo / Dušan Milenković

Buč Kesidi otvorili su koncert pesmom “Euforija” sa svog najnovijeg istoimenog albuma. Publika je horski pevala sve pesme ovog benda, a ispred bine su se našla i poznata imena iz sveta muzike, glume i koncertne industrije regiona.

Buč Kesidi / Promo / Dušan Milenković

Da podsetimo, fanovi širom regiona obožavaju njihovu muziku, a u prilog tome govori činjenica da su Buč Kesidi rasprodali tri koncerta u Zagrebu i sada su najavili 4. i 5.

Buč Kesidi / Promo / Dušan Milenković

Drugog dana Urban Sessions festivala nastupa Marko Louis sa gostima, a ulaznice se mogu nabaviti na Tickets.rs i gigstix.com.

Marko Louis Promo/BitefArtCafe

– Plato kod Pobednika je specifičan prostor, bili su tu sjajni koncerti elektronske muzike i stvarno je prelepo. Kad sam dobio poziv Cebef-a – veliki kez na licu! I počeo sam istog trenutka da pripremam nastup, da bude poseban. Kad već imam tu čast da nastupam na platou pored Pobednika – da baš bude pobednički – rekao je Louis agenciji Tanjug.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike